Ana Hotels marchează o nouă premieră în Romania prin inaugurarea unei baze exterioare de tratament cu sare și nămol de Techirghiol, în cadrul complexului Ana Hotels Europa din Eforie Nord. Noua zonă balneo va extinde actualul centru Ana Aslan Health Spa și va oferi terapii naturale extrem de valoroase din punct de vedere medical, la standarde de calitate de 4 stele.

Investiția a demarat în urmă cu 6 luni și a ajuns să se ridice la aproximativ 1,2 milioane de euro, constând în mai multe spații care deservesc nevoi terapeutice dintre cele mai diverse.

Nămolul sapropelic de Techirghiol este cunoscut din antichitate pentru proprietățile terapeutice anti-inflamatoare, antioxidante și imunologice, anti-durere și de ameliorare a mobilității articulare sau a reducerii contracturilor musculare. De la boli reumatologice degenerative, tendinite, fibromialgie, spondilite, afecțiuni ortopedice, ginecologice și până la procese aderențiale post chirurgicale sau neurologice periferice, “aurul negru” de Techirghiol produce efecte notabile și dovedite clinic.



Noua zona balneo cuprinde o piscină terapeutică exterioară generoasă cu apă sărată din Techirghiol, o zonă specială care deservește procedurile de masaj, o zonă pentru aplicările de nămol, un spațiu special pentru curățarea nămolului (căzi pentru îmbăiere și dușuri) și un spațiu elegant de relaxare la soare pe șezlonguri.



Programul terapeutic in aceasta zona este conceput sa dureze aproximativ 3 ore, astfel programul zilnic acomodand 3 serii, intrarea în zona de tratament se poate face de la 9-9:30, 12-12:30 si 15-15:30, în fiecare serie având acces maxim 36 de persoane.

Prețurile sunt diferențiate între oaspeții cazati in hotel și cei din afara complexului, în avantajul celor dintâi. Astfel preturile pornesc de la 11 eur / 22 eur pentru seria de 3 ore, 29 eur / 59 eur pentru acces full de o zi și până la pachete complete de terapii de câte 6 zile (55 eur / 110 eur).

Piscina Techirghiol - Detalii Baza de Tratament by Boggyct on Scribd