Canalul de filme al operatorului RCS-RDS are de azi o noua denumire, Digi Film se numeste FILM NOW. Solicitarea schimbarii denumirii a fost depusa la CNA si aprobata in sedinta de ieri.

Conform solicitarii schimbarea ar urma sa fie oficiala de la data de 1 iulie insa operatorul a operat deja modificarile atat pe site-ul televiziunii cat si sigla afisata pe post.

Informatiile din piata spun ca Film Now ar urma sa fie disponibil si in grilele altor operatori de pe piata, primul care ar urma sa introduca postul in grila lor fiind cei de la Telekom, incepand cu 1 iulie.

Televiziunea de filme a RCS & RDS se distribuie în sistem pay TV contra unui preț pe abonat, în formatele S.D. și H.D., cu licența valabilă la nivel național și internațional.



Reprezentantul RCS & RDS la C.N.A., Lucian Mihai, a explicat că este unul dintre primele proiecte ale companiei pe televiziune și a ajuns la maturitate. „Facem un rebranding și schimbăm sigla și denumirea de la data de 1 iulie 2018, promovarea schimbării începe însă de la data de 15 iunie 2018. Televiziunea rămâne pe aceeași poziție în ghidul de programe, cu acela și conținut”. Distribuția se face doar în cablu digital, cu control parental și programul nu include publicitate.