Samsung se implica activ in dezvoltarea produselor de iluminat care utilizeaza tehnologia LED. Samsung a incheiat in 2017 un acord de parteneriat cu compania multinationala V-TAC, din care a rezultat lansarea unei noi serii de produse de iluminat LED V-TAC PRO, de calitate superioara.

Prin incheierea acordului de parteneriat cu Samsung Electronics Ltd. semnat in 2017 V-tac Europe lanseaza noua serie de produse de iluminat cu led V-TAC PRO.

Noua serie de produse de iluminat cu led V-TAC PRO are ca scop furnizarea de produse de iluminat de calitate superioara la preturi accesibile. Datorita componentelor de calitate folosite produsele de iluminat cu led din seria V-TAC PRO sunt realizate cu chip-uri led Samsung si beneficiaza de 5 ani garantie.

In anul 2017, V-TAC si-a intensificat campania de dezvoltare prin parteneriate cu furnizori renumiti pe plan mondial. Pentru a realiza produsele de calitate premium din gama V-TAC PRO, a fost incheiat un acord de parteneriat inovativ cu Samsung Electronics Co Ltd, lider mondial in solutiile avansate de componente Led.

Samsung Electronics Co Ltd este renumit pentru cercetarea intensa, dezvoltarea si productia de componente Led de calitate. Produsele V-TAC sunt testate de laboratoare acreditate  si sunt fabricate conform standardelor  europene. Testarea in laboratoarele TUV adauga un standard de calitate, fiabilitate si eficienta produselor cu Led V-TAC PRO.

Noua serie V-TAC PRO include o gama larga de produse de corpuri si surse de iluminat cu Led realizate cu chip-uri Led Samsung de inalta calitate cu eficienta verificata. Toate produsele de iluminat cu Led Samsung din seria V-TAC PRO au o garantie de cinci ani.

La realizarea produselor de iluminat cu led din seria V-TAC PRO au fost utilizate chip-urile cu led SMD, cu exceptia proiectoarelor cu led pe sina (led track lights) unde au fost folosite ledurile tip COB (chip-on-board). Aceste produse cu Led au fost realizate in mai multe variante de proiectare cu nivel de eficienta ridicata a luminii si rezistenta termica redusa.

Seria V-TAC PRO a fost lansata oficial in 16 decembrie 2017 in Bulgaria, la Sofia, si este disponibila si in Romania.

Principalele produse cu led din seria V-TAC PRO:

Becuri cu led

Noua serie V-TAC PRO va ofera becuri cu led Samsung avand aceleasi dimensiuni cu becurile clasice incandescente cu dispersor mat. De asemenea va veti putea bucura si de becurile cu led filament cu glob din sticla clara sau culoarea chilimbarului (becurile Amber). Pentru becurile cu led Samsung va oferim o gama variata de forme si dimensiuni.

Sunt disponibile becuri cu led Samsung pentru fasunguri E14, E27 si E40 cu forme diverse: tip A60, A65 similar cu becurile clasice, tip G45 cu glob mic, tip lumanare, tip par, tip UFO dar si alte tipuri.

Spoturi cu led

Spoturile cu led sunt destinate inlocuirii becurilor cu halogen. Acestea sunt compatibile cu spoturile GU10 , G9, si G4 existente si ofera un iluminat de calitate si ofera posibilitatea alegerii temperaturii de culoare inclusiv lumina calda similara becurilor cu halogen.

Lampi industriale cu led

Lampile industriale cu led din seria V-TAC PRO sunt produse cu chip-uri Led Samsung cu eficienta foarte buna clasa energetica A++ care dezvolta un flux luminos de 120 lumeni/watt sau 175 lumeni/watt. Aceste lampi industriale cu led Samsung sunt echipate cu driver Meann Well.

Lampile industriale cu Led Samsung si driver Meann Well va ofera posibilitatea atasarii unui senzor de lumina dimabil care regleza automat intensitatea luminoasa emisa de lampa industriala cu led in functie de intensitatea luminii naturale. La lasarea intunericului inensitatea lampi industriale creste iar dimineata intensitatea luminii lampi industriale cu led scade in functie de lumina zilei.

Recent a fost lansata si lampa cu led Samsung dimabila de 150W pentru statiile de carburant.
Lampa cu led pentru Peco se bucura de un flux luminos de 18.000 lumeni. Prin atasarea unui senzor de lumina dimabil putem comanda un numar nelimitat de lampi cu led situate in statia de alimentare cu carburant.

Pentru iluminatul industrial trebuie sa luam in calcul si consumul de energie reactiva. Lampile cu vapori de mercur sau iodura metalica sunt utilizate balasturi electromagnetice care cresc consumul lampilor. Acelasi fenomen este valabil si pentru tuburile de neon. Pentru un consum de energie electrica reactiva redus factorul de putere trebuie sa fie cat mai mare peste 0,9.

Iluminat comercial cu led

Pentru iluminatul spatiilor comerciale si expozitiilor, un factor esential il reprezinta acuratetea culorilor. V-TAC a lansat proiectoare pe sina cu led (Led Track Lights) cu un coeficient de redare a iluminarii CRI 95.

Proiectoarele cu led CRI 95 asigura o iluminare de calitate si scoate in evidenta toate nuantele produselor. Proiectoarele cu led pe sina CRI 95 sun recomandate pentru magazinele de imbracaminte, magazine de bijuterii si pentru magazine sau expozitii cu obiecte de arta.

Pentru magazine tip supermarket sunt disponibile lampi liniare cu Led cu CRI 80 care sunt disponibile cu un flux luminos de la 80 lumeni pe watt, pana la 160 lumeni pe watt. Lampile liniare cu led cu 160 lumeni pe watt au durata de utilizare de 50.000 ore. Aceste lampi liniare cu led sunt alternativa ideala pentru iluminatul spatiului comercial costurile de inlocuire amortizandu-se foarte repede.

Lampile liniare cu tuburi de neon au consum foarte mare generat pe langa energia consumata de tubul de neon si de droserul electromagnetic care aproape dubleaza consumul de energie electrica.
Un alt factor care nu trebuie neglijat este factorul de putere PF care, cu cat este mai mic, genereaza consum de energie reactiva. Pentru un consum de energie reactiva foarte mic factorul de putere trebuie sa fie PF minim 0,9.

Pentru iluminat exterior in statiile de carburant gasiti lampi industriale cu led Samsung cu functie de autoreglare a intensitatii luminii. Functia de reglare a intensitatii luminii in raport cu lumina naturala este posibila prin atasarea senzorului de lumina 0-10V-DC. Un senzor poate comanda un numar nelimitat de lampi.

Seara senzorul de lumina comanda aprinderea lampilor treptat, in functie de lasarea intunericului, pana la aprinderea la intensitate maxima, iar dimineata reduce intensitatea lampilor, pana la stingerea totala, in functie de intensitatea lumini naturale.

Tuburi cu led Samsung

Tuburile cu led Samsung au fost create pentru inlocuirea tuburilor de neon. V-TAC PRO va ofera tuburi cu led cu diferite dimensiuni care inlocuiesc tuburile de neon aflate in lampile vechi. Pentru inlocuirea tuburilor de neon in unele lampi cum sunt 2 x 18W sau 4 x 18W este nevoie de modificari in lampa care trebuie facute de personal calificat.

Lampi cu led  IP65

Lampile cu led Samsung IP65 sunt disponibile cu clasa energetica A+ si A++ cu dimensiuni maxime de 150 cm. Lampa cu led IP65 este rezistenta la apa si poate fi montata in exterior dar si in spatiile de productie unde trebuie evitat riscul spargerii lampii si patrunderea cioburilor in materia prima. Aceste lampi cu led IP65 sunt obligatorii in unitatile alimentare de productie.

Panouri cu led Samsung

Panourile cu led Samsung au fost create pentru inlocuirea lampilor cu tuburi de neon  4x18W sau 2x36W montate in tavanul casetat. Pentru montare aplicata este necesara utilizarea casetelor de montaj aplicat.

Sunt disponibile si panouri cu led Samsung cu dimensiuni mai mici proiectate elegant cu un design modern fara rama care pot fi montate incastrat in tavanul din ghips carton. Acestea sunt recomandate pentru zonele rezidentiale.

Proiectoare cu leduri Samsung

Proiectoarele cu leduri Samsung acopera o plaja foarte mare de puteri, de la 10W, cu 800 lumeni, pana la 300W, cu 24 000 lumeni. V-TAC PRO produce majoritatea proiectoarelor cu led Samsung cu temperaturi de culoarea luminii de  3000K lumina calda, 4000K lumina neutra si 6400K lumina rece.
Proiectoarele au corpuri din aluminiu vopsit in culorile Alb, Gri sau Negru. Toate proiectoarele cu led Samsung sunt rezistente la umiditate, avand grad de protectie IP65.