De mai bine de 5 zile prietenii ma intreaba cum a fost la Neversea, ti-ai revenit ? De fiecare data raspund cu zambetul pe buze, a fost uimitor si inca imi revin.

Pare oarcum dificil sa iti iesi din starea de euforie pe care un asemenea festival resuseste sa ti-l transmita. In prima seara de festival, un reporter ma intreba: Ce senzatie iti transmite vibe-ul acestui festival ? Ei bine, la Neversea mergi ca sa te incarci de energie si sa simti bucuria celor din jurul tau.

Evident ca vii si pentru artistii ce vor urca pe scena ca sa cante sau sa te incante si sa te deconecteze total de la rutina zilnica.

Spre deosebire de orice alt eveniment muzical Neversea, fratele mai mic al lui Untold, incepe sa creasca rapid, sa invete pe parcurs si sa devina din ce in ce mai  bun. Evident ca te uiti in jurul tau cand ajungi la festival, ca sa vezi cine te inconjoara.

In prima zi, recunosc ca m-a contrariat faptul ca era plini de adolescenti, de 15-18 ani, care trageau din tigari si cutii de bere, chiar daca vanzarea de alcool catre minori era interzisa iar minorii aveau bratari speciale. A incetat sa ma mai deranjeze din momentul in care am decis sa ma bucur de artistii de pe scena.

Ca si anul trecut, Neversea a avut scene pregatite pentru mai toate gusturile, mai putin cei care s-ar fi asteptat la muzica de petrecere. Pentru ei guvernul da fonduri pentru sarbatorirea centenarului.



Ceea ce face special festivalul Neversea este de fapt micul orasel creat pe plaja, cu tot felul de locuri de relaxare, pozitionarea scenelor si faptul ca lumea e venita sa se simta bine.

A post shared by Bogdan Chirea (@boggyct) on
Fata de prima editie, Neversea a impresionat printr-o mai buna organizare si prin scenele spectaculoase. Poate ca artistii de pe afis nu au fost intocmai main stream, si, in ciuda unor comentarii rautacioase, lumea a fredonat si de data asta toate melodiile si a plans de emotie atunci cand si-a vazut artistul preferat in carne si oase.

Poate ca cel mai impresionant moment a fost show-ul trupei irlandeze The Script, care a ramas fascinata de publicul din Romania.


As mai spune ca unii au avut motive sa fie suparati din cauza pretului aproape dublu al biletelor, fata de anul trecut, si a faptului ca preturile la mancare au fost la fel de exagerate ca si la prima editie. Nimic suprinzator pentru cine a vizitat Street Food Festival in locatiile din tara.

Dar daca iti permiteai sa iesi din zona de festival si sa mananci in alta parte, ar fi fost ok. Au fost insa artisti care au reusit sa te faca sa uiti ca iti este foame sau sete.


A post shared by Bogdan Chirea (@boggyct) on

A post shared by Bogdan Chirea (@boggyct) on

A post shared by Bogdan Chirea (@boggyct) on

A post shared by Bogdan Chirea (@boggyct) on