Netflix cheltuieste miliarde de dolari pe noi emisiuni si filme in acest an, cu speranta ca acest lucru va adauga noi utilizatori la baza de abonati. Din păcate, în ultimele trei luni, planul nu a funcționat la fel de bine cum a crezut compania.

În aprilie, compania a înregistrat 125 milioane de abonați și a prezis că va adăuga încă 6,2 milioane de abonați. Astăzi Netflix a anunțat numărul de clienti existenti, pe care CEO-ul Reed Hastings l-a numit “puternic, dar nu stelar”, în creștere cu 5,15 milioane de clienți din întreaga lume, cu aproximativ 670,000 în SUA, față de 1,2 milioane anticipati. Chiar și asa acest număr nu este prea mic, deoarece anul trecut, în aceeași perioadă, Netflix a obtinut 5,2 milioane de persoane pentru a trece de pragul de 100 de milioane de abonați.

Raportul cu privire la venituri a scos în evidență toate nominalizările la premiile Emmy, care arată că a oferit calitate împreună cu cantitatea, plus o mare parte a conținutului extrem de anticipat care nu a debutat încă în 2018.

Am fost onorați săptămâna trecută cand am primit cele mai multe nominalizări la premiile Emmy. Cele 112 nominalizări Netflix includ cele mai bune cinci seriale de cele mai și cele mai bune nominalizări la serii limitate și sunt distribuite pentru peste 40 de scenarii, filme TV, serii limitate, documentare, talk-show- uri, show-uri de comedie speciale și serii pentru copii. Acesta este un testament al creatorilor fantastici cu care lucrăm în toate formele de televiziune.



Citeste continuarea pe www.itmaniatv.com