Trebuie sa recunosc ca am schitat un zambet atunci cand am vazut ca s-au pus in vanzare biletele pentru editia aniversara a Festivalului Cerbul de Aur 2018, ce urmeaza sa aiba loc in Piata Sfatului din Brasov.

Pe langa concursul de interpretare si prezenta pe scena a artistilor romani, britanicul James Blunt şi solista din Scoţia Amy Macdonald se anunta capete de afis. Câştigătoarea marelui trofeu Eurovision 1964, Gigliola Cinquetti şi cipriota Eleni Foureira, ocupanta locului secund în 2018 vor urca de asemenea pe scena alaturi de violinistul Edvin Marton.

Pe langa concursul de muzica usoara, festivalul va avea si o seara dedicata muzicii populare, cu alte cuvinte exact aceeasi reteta ca la ultimele editii.

Preturile pentru accesul intr-o singura seara la eveniment sunt urmaroarele:
- 50 de lei pentru Categoria 3 (ultimele randuri)
- 110 lei pentru Categoria 2
- 150 de lei pentru Categoria 1
- 190 de lei VIP
- 240 de lei pentru Club Cerbul de Aur

Preturi abonamente:
- 180 RON pentru categoria 3
- 240 RON pentru categoria 2
- 320 RON pentru categoria 1
- 410 RON pentru VIP
- 510 RON pentru Club Cerbul de Aur

Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărturești, Diverta si Humanitas.

În anul Centenarului României şi semicentenarului festivalului, Cerbul de Aur va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi recitaluri ale invitaţilor speciali. Festivalul se va încheia cu show-ul România Centenar, un spectacol ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical. Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.