Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Solutii IT&C si tehnologii SMART cu aplicatie in Transport, Logistica si Comert la SMARTTECH Partners EXPO

SMARTTECH Partners EXPO – expozitia de tehnologii inovatoare si solutii IT&C de ultima generatie cu aplicatie in trade, transport si ...


SMARTTECH Partners EXPO – expozitia de tehnologii inovatoare si solutii IT&C de ultima generatie cu aplicatie in trade, transport si logistica este organizata in premiera alaturi de cel mai amplu eveniment de transport, logistica si supply chain din SE Europei -  TransLogistica EXPO.

Aflat la prima editie, evenimentul SMARTTECH Partners isi propune sa devina un hub central pentru dezvoltatorii de solutii IoT, dar si pentru companiile ce ofera servicii de automatizare sau optimizare a proceselor cu aplicabilitate in domenii precum Transport, Logistica, Supply Chain, Trade, Retail, eCommerce, Warehouse si Infrastructura, in cadrul caruia acestea isi pot extinde parteneriatele de afaceri, intalnindu-se cu peste 8.500 de specialisti, leaderi importanti ai industriei si cu reprezentanti ai institutiilor guvernamentale.

Organizat pe o suprafata expozitionala de 1.500 m², SMARTTECH Partners EXPO va reuni aproximativ 45 de expozanti din industria IT&C si Smart Technologies: Traffic Management, Stock Efficiency, Warehousing/Building Management, Business Intelligence, Security Solutions, Business Electronics & Equipment, Infrastructure, Digital Office – CRM, ERP, HR Solutions, Internet of Things, New technologies, Research & Innovation, Artificial Intelligence, Virtual & Augmented Reality.

SMARTTECH Partners include atat expozitia propriu-zisa, cat si o serie de conferinte si seminarii desfasurate pe durata celor 3 zile, cu focus pe IT&C si Smart Technology, la care sunt invitati peste 40 de speakeri si experti din industriile targetate.

Din agenda SMARTTECH Partners -  Innovative solutions in Trade, Transport & Logistics:

Conferinta  - SMARTTECH For the FUTURE
o WMS, TMS, BMS for trade, transport & logistics
o AI, VR & IoT in Retail
FORUMUL – Securitatea cibernetica si solutii SMART CITIES
o Smart Traffic
o Smart buildings
o Cyber Security
TARGUL DE JOBURI - IT specialists & Engineers
o Cariere in IT
o Joburi IT&C
Masa rotunda - Start-ups meet Investors
o Robotics & Inventions SHOW

Mai multe detalii despre acest eveniment puteti afla pe site-ul evenimentului www.smarttechpartners.ro, la e-mail: contact@smarttechpartners.ro sau la telefon: 0740 227 436

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS