Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

The Place / Localul, un film despre cat de departe suntem dispusi sa mergem pentru a obtine ceea ce vrem

Dupa succesul pe care comedia Perfetti sconosciuti / Complet necunoscuti l-a avut in Romania, regizorul italian Paolo Genovese revine cu T...

Dupa succesul pe care comedia Perfetti sconosciuti / Complet necunoscuti l-a avut in Romania, regizorul italian Paolo Genovese revine cu The Place / Localul, un film despre cat de departe suntem dispusi sa mergem pentru a obtine ceea ce vrem. Inspirat de serialul fantastic Booth at the End (SUA), The Place / Localul a intrat in cinematografe din a doua parte a lunii iulie, distribuit de INDEPENDENTA FILM.

Prezentat in inchiderea Festivalului de film de la Roma (Festa del Cinema di Roma, 2017) si, in mai, la Festivalul Filmului European 2018, de la Bucuresti, The Place / Localul prezinta un necunoscut misterios care sta in fiecare zi la aceeasi masa a aceluiasi restaurant, angajandu-se sa indeplineasca cele mai mari si aproape imposibile dorinte ale celor care se aseaza la masa lui, cerandu-le, in schimb, sa indeplineasca sarcini ciudate. Pana unde vor merge pentru a obtine ceea ce-si doresc?

Toata lumea vrea ceva. Libertate. Frumusete. Sex. Fericire. Timp. Viata. Vedere. Iertare. Razbunare. Sau sa-l gaseasca pe Dumnezeu. Fiecare trebuie sa dea altceva in loc. Cine stabileste ce este bine si ce este rau? Cine face regulile?

Din distributia filmului fac parte Valerio Mastandrea (necunoscutul), Marco Giallini (Ettore), Alba Rohrwacher (sora Chiara), Vittoria Puccini (Azzurra), Rocco Papaleo (Odoacre), Silvio Muccino (Alex), Silvia D’amico (Martina), Vinicio Marchioni (Gigi), Alessandro Borghi (Fulvio), Sabrina Ferilli (Angela) si Giulia Lazzarini (doamna Marcella).                                   

Scenariul The Place / Localul este semnat de regizorul Paolo Genovese, impreuna cu Isabella Aguilar si se bazeaza pe o poveste scrisa de Genovese, inspirata de serialul american Booth At The End, produs de Tornante Production si scris de Christopher Kubasik. Imaginea filmului ii apartine lui Fabrizio Lucci. O productie MEDUSA FILM, realizata de LOTUS PRODUCTION, o companie a LEONE FILM GROUP.

Regizor si scenarist, Paolo Genovese a lucrat initial in publicitate, pentru ca in 1998 sa inceapa o colaborare cu Luca Miniero, realizand impreuna trei scurtmetraje si doua filme de lungmetraj, pana in 2004. In 2016 este distins cu Premiul pentru Cel mai bun scenariu la Festivalul de la Tribeca si cu cel pentru Cel mai bun film, in cadrul premiilor David di Donatello, pentru Perfetti sconosciuti / Complet straini, comedia dramatica lansata in Romania anul trecut de Independenta Film. Filmul s-a bucurat de un mare succes in randul spectatorilor romani, fiind, totodata, al doilea cel mai mare succes de box-office italian din ultimii ani, in care joaca unii dintre cei mai populari actori italieni ai momentului.


Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS