In urma cu ceva timp am primit de la Netflix un teaser cu ceea ce parea urmatorul sezon al serialului SF Stranger Things. Directorul de programe al companiei, Cindy Holland, a anuntat ca al treilea sezon al productiei regizata de Frații Duffer va fi  lansată cândva în vara anului 2019.

Aceasta este o așteptare mult mai lungă decât cele 15 luni dintre primele două sezoane. Este posibil să existe un motiv bun pentru o așteptare mai lungă.

Atât Duffers, cât și producătorul executiv Shawn Levy știu că "mizele sunt mari", potrivit lui Cindy Holland, și doresc să ofere materiale "mai mari și mai bune" decât în ​​cel de-al doilea sezon. Ea a adăugat că vor exista mai multe efecte speciale decât înainte. În timp ce Holland nu a recunoscut direct reacțiile mixte fata de cel de-al doilea sezon, nu există nicio îndoială că Netflix dorește să atragă oameni care nu au fost complet entuziasmați în 2017.

Este insa greu de crezut că Netflix este prea îngrijorata de timpul extraordinar al dezvoltării Stranger Things, asta si pentru ca are aproximativ 700 de productii originale aliniate pentru 2018, printre care se numără și Disenchantment și Narcos: Mexic.  Asdaer își poate permite să aștepte atât de mult - cu toate ca toate aceste productii nu au atras foarte mai mulți telespectatori noi, cum se astepta compania, iar mai multe sezoane din Stranger Things ar putea fi cruciale pentru menținerea creșterii companiei pe drumul cel bun.