Cum calca in picioare Biserica Ortodoxa si PSD orice norme legale ale drepturilor omului

Credeti-ma pe cuvant atunci cand va spun ca am incercat din rasputeri sa ma abtin sa imi exprim o opinie cu privire la magnificul referen...


Credeti-ma pe cuvant atunci cand va spun ca am incercat din rasputeri sa ma abtin sa imi exprim o opinie cu privire la magnificul referendum initiat de Coalitia pentru Familie.

Daca e ceva ce a reusit domnul Liviu Dragnea sa obtina de la initierea acestui magnific demers este sa distraga total pentru o luna de zile atentia de la problemele noastre reale,

Discutiile despre Coalitia pentru Familie si din cine e formata ea sunt interminabile, deci nu are rost sa fac eu o radiografie. Tot ce stiu este ca traim intr-o democratie si ca fiecare are o opinie si dreptul de a fi ascultat.

Desigur pot fi puse destul de multe intrebari despre cum au fost stranse 3 milioane de semnaturi care au declansat un referendum pentru modificarea constitutiei. Stim cu totii ca a mai existat unul care se presupunea ca urma sa limiteze numarul de parlamentari, care  nu a fost insa niciodata pus in practica.

Ne putem intreba desigur, in contextul unei alte initiative similare, daca aceleasi liste de semnaturi au fost validate la sange de autoritati, cum se intampla acum cu campania "Fara Penali".

Fara sa ne ascundem dupa perdea, stim cu totii ca nimeni nu a vazut pe strada oameni care sa stranga semnaturi pentru demersul de modificare al constitutiei, poate si pentru ca toti cei care nu au vazut oameni care sa se implice nu prea trec pe la biserica. Da, nu imi este frica sa sustin ca in localitatea mea, cel care s-a dus la Primarie sa obtina avizul primarului pentru listele respective a fost unul din preotii din localitate.

Ce mi se pare extrem de amuzant este asocierea dintre personajele care se declara initiatori ai proiectului si discursurile lor. BOR este cap de lista, o institutie care se zbate de ani de zile sa isi spele imaginea de scandaluri care au scapat de sub pres. Daca e sa ne referim strict la problema homosexualitatii, avem deja cazuri dovedite si celebre. Episcopul de Husi care a fost santajat pentru diverse functii, de alti preoti, pentru ca fusese filmat in nenumarate randuri facand sex cu alti barbati sau minori, toti apropiati ai bisericii. Putem continua cu celebrul cantaret preot Cristian Pomohaci si tot asa.

Desigur cazurile nu sunt unice, povesti si acuzatii au existat si vor mai exista, insa mai marii BOR au un tratament special pentru aceste cazuri si niste pareri unice. Ca sa citez, "orice padure are uscaturi si nu avem dreptul noi ca oameni sa judecam." Si cu toate astea mai marii BOR au niste discursuri pline de morala cum ca homosexualii astia sunt un rau fantastic pentru omenire.

In mod amuzant atat biserica cat si initiatorii campaniei si-au alipit campania cu PSD, partidul pe care acum il acuza de oportunism. Au facut asta pentru a reusi sa stranga semnaturi, sa avizeze la primarii listele fara probleme, sa depuna la parlament niste liste fara sa fie prea mult verificate si tot asa. Apoi au facut presiuni si lobby la partidul de guvernare pentru a demara referendumul.

Intre timp tot acelasi parlament a respins iniative de legalizare a parteneriatului civil (nu casatorii pentru persoane de acelasi sex). In alta ordine de idei, nu exista in momentul de fata o lege care sa permita casatoriile de acelasi sex si cu toate astea, PSD si Coalitia Pentru Familie au gasit totusi oportun sa ne cheme la referendumul de 20 de milioane de euro ca sa raspundem la o intrebare ambigua despre un lucru care nu este permis in Romania si nici nu se prevede vreo sansa.

Dupa ce doamna Viorica Dancila (acest monument de prostie al aparatului politic ce poate fi manevrat din spate) a anuntat ca "acest referendum nu este impotriva minoritatilor sexuale", si ca se va desfasura timp de 2 zile, am inteles miza din spate. Romanii, nu partidele politice, s-au revoltat si au cerut boicotarea lui. Partidele, pana acum rezervate, au abordat aceeasi tema in functie de cum merg lucrurile. Si pentru ca exista sanse sa vedem 20 de milioane de euro aruncati la gunoi, partidul de guvernare trebuie sa faca ceva. In primul rand modifica legea cu 30 de zile inainte de desfasurarea unui proces de vot. Tot acum se vehiculeaza ideea ca romanii pot vota oriunde, nu se vor mai folosi sistemele antifrauda, adica alea folosite ca un om sa nu poata vota de mai multe ori.

Vazand reactia negativa a opiniei publice, ne trezim acum cu un alt initiator al demersurului, o persoana mai mult decat morala. Tudor Sisu, membru al formatiei La Familia, care vine si ne spune ca "Homosexualitatea este o patimă. Atâta timp cât eu încerc să-mi justific o patimă, legalizând totul, făcând-o să pară cool, să pară normal, atunci am o problemă." Da, vorbim de acelasi traficant de droguri, care a fost condamnat si inchis de 3 ori pentru trafic de droguri. Tocmai acest model de om s-a gasit sa ne dea lectii de moralitate.

Din toata aceasta tarasenie retin insa niste aspecte


1. Atat Curtea Constitutionala cat si Parlamentarii, au avizat un demers care se contrazice cu diverse pasaje din aceeasi Constitutie a Romaniei aflata in vigoare, dar care nu este respectata de nimeni:

"ARTICOLUL 16: 
(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări."
"ARTICOLUL 20
(1) Dispoziţiile constituţionale privind drepturile şi libertăţile cetăţenilor vor fi interpretate şi aplicate în concordanţă cu Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, cu pactele şi cu celelalte tratate la care România este parte.
(2) Dacă există neconcordanţe între pactele şi tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care România este parte, şi legile interne, au prioritate reglementările internaţionale, cu excepţia cazului în care Constituţia sau legile interne conţin dispoziţii mai favorabile."


DECLARATA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI 
Articolul 1
Toate fiinţele umane se nasc libere şi egale în demnitate şi în drepturi. Ele sunt înzestrate cu raţiune şi conştiinţă şi trebuie să se comporte unii faţă de altele în spiritul fraternităţii.

Articolul 7
Toţi oamenii sînt egali în faţa legii şi au, fără nici o deosebire, dreptul la o egală protecţie a legii. Toţi oamenii au dreptul la o protecţie egală împotriva oricărei discriminări care ar viola prezenta Declaraţie şi împotriva oricărei provocări la o asemenea discriminare.

Fara nici o urma de indoiala, prin simpla citire a acestor pasaje, intelegem clar ca romanilor li se cere sa legifereze ceva ce oricum nu a fost si nici nu este respectat de cineva.

Daca aveati nevoie de o dovada ca statul roman nu respecta nimic din ce scrie in constitutie, chiar si cand vine vorba de discrimanre, avem deja un caz celebru, transat chiar in acest an:

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a decis că soţii de acelaşi sex se bucură de libertatea de a circula, precum perechile căsătorite heterosexuale. Decizia a fost anunţată pe site-ul instituţiei. „Noţiunea 'soţ', în sensul dispoziţiilor dreptului Uniunii privind libertatea de şedere a cetăţenilor Uniunii şi a membrilor familiilor lor, cuprinde soţii de acelaşi sex. Deşi statele membre sunt libere să autorizeze sau să nu autorizeze căsătoria homosexuală, ele nu pot împiedica libertatea de şedere a unui cetăţean al Uniunii prin refuzul de a acorda soţului său de acelaşi sex, resortisant al unei ţări non-UE, un drept de şedere derivat pe teritoriul lor“, se arată în decizia CJUE.

2. Homosexualii din sanul bisericii, care stau in modul incognito sau agata pe retele de socializare tematice, sunt niste oameni care nu trebuiesc judecati. Daca sunt prinsi, ei primesc niste penitente si sunt retrogradati, dar isi pot vedea in continuare de treaba.

3. Preotii, in general, dar si cei "ascunsi", care nu platesc taxe si impozite la stat, au statut special fata de persoanele cu o alta orientare, care nu ies la parade imbracati in mod excentric, si care isi vad de treaba, lucreaza si platesc taxe si impozite, ca orice alt cetatean. Acelasi lucru se aplica si unui criminal, unui hot, unui corupt, unui barbat care isi bate sotia si copiii. Toti acestia au dreptul de a fi tratati special, de a fi alesi in functii publice, insa o femeie, un barbat, un transexual, cu alte orientari, care muncesc si platesc taxe si impozite,  nu au dreptul la unele drepturi civile ca si ceilalti.

4. Statul roman nu a fost in stare in ultimii 20 de ani sa construiasca un spital, dar pompeaza miliarde in construirea unui monument de megalomanie, Catedrala Mantuirii Neamului, si prefera sa cheltuiasca 20 de milioane de euro pentru a legifera ceva ce nu este permis oricum.

5. In acceptiunea Coalitiei pentru Familie si a PSD, PNL etc, o mama/un tata care isi creste singur copiii, nu se pot numi o familie ? Dar niste bunici care se ocupa de cresterea nepotilor pentru ca parintii lor au fost nevoiti sa lucreze in afara tarii ?

6.  Interzicerea unui drept pentru o categorie de persoane nu inseamna neaparat ca vor exista mai putini homesexuali, lesbiene, transexuali si asa mai departe. Sa ne reamintim ca Romania a fost obligata sa recunoasa casatoria unor persoane de acelasi sex in alt stat. In alta ordine de idei, cei care incearca sa arate ca se cheltuie inutil niste bani au perfecta dreptate.

7. Subiectul ca homosexualii sunt o amenintare sau ca acestia vor veni acum sa adopte toti copiii din lume este clar unul fals si nu a facut decat sa starneasca niste discutii aprinse intre doua tabere.

8. Si cu toate astea, singurul lucru bun iesit din organizarea acestui referendum este insasi discutia in sine. Sa nu uitam, sexualitatea unei persoane a fost un lucru tabu. Nu stiu daca au trecut mai bine de 20 de ani de cand relatiile intre persoanele de acelasi sex nu au mai fost considerate infractiuni in Romania. Exista in continuare tari unde aceste persoane sunt persecutate si nu au dreptul public de a isi manifesta preferintele. Deci da, Romania nu este si nici nu va fi pregatita inca sa accepte ca lucrurile se schimba. Oamenii sunt in continuare discriminati si perscutati peste tot, indiferent daca vorbim de orientare sexuala, gen, apartanenta politica, etnie, culoare.

Ba chiar, exista niste oameni in tara asta care chiar sunt preocupati de drepturile omului si de faptul ca aceste texte legate de apararea drepturilor omului sunt puse doar pe hartie. Pana si la ei ne uitam de multe ori ciudat si chiar radem de pasiunea lor de a apara si promova dreptul oricarui om de a fi egal.

Romania nu este un model si nici un exemplu de stat capabil sa demonstreze ca se poate adapta schimbarii.

Exista unii care sunt totali conservatori si unii care au o gandire deschisa si inteleg termenii de acceptare si toleranta. Acest referendum evidentiaza incaodata faptul ca societatea romaneasca este in continuare puternic divizata. Exista in primul rand tineri care isi gasesc modele de urmat mult mai diferit fata de acum 40, 50 de ani. Avem si oameni mai in varsta care au fost nevoiti sa se acomodeze cu alte culturi, obligati fiind sa emigreze din tara. Toti astia au inteles ca a fi diferit nu inseamna ca acele persoane sunt o amenintare, niste cotropitori.

S-ar putea insa sa descoperim ca exista printre noi niste oameni, in special in varsta, pentru care conteaza opinia vecinului si nimic altceva.  Ba chiar eu personal am simtit in glasul mamei teama ei de a intelege principiile mele liberale, ca orice om are dreptul sa fie egal. Ca sa o citez: "Vai mama, ai grija ce spui si ce lasi de inteles atunci cand vorbesti despre asta !". Si nu, lucrurile nu se vor schimba prea curand, pentru ca nu se pot cere niste schimbari de mentalitati intr-un timp relativ scurt.

Pana una alta, fie ca mergi la vot sau alegi sa boicotezi referendumul, ai dreptul sa iti exprimi opinia fara sa iti fie frica. Nu trebuie insa sa judecam pe nimeni si nici sa ripostam vehement cand cineva are o parere diferita, ci doar sa le acceptam si sa le intelegem. Am ramas chiar cu un gust amar citind cum un fost coleg era aspru mustruluit de niste persoane mai in varsta ca era impotriva acestui referendum si a indraznit sa isi spuna parerea pe retelele de socializare. Dezbaterea este buna atata timp cat un om isi poate face o parere.... cu conditia sa fie dezbatere si nu discurs "te duci la vot si votezi asa pentru ca..."

Va urma... probabil !
COMMENTS

BLOGGER: 1
  1. Suntem in anul de gratie 2018 si cu totii am ajuns aici nascandu-ne dintr-un barbat si dintr-o femeie. Macar numai si pentru atata lucru ar trebui sa mergem si sa votam "DA" la acest referendum, consfintind astfel aceasta realitate.

    RăspundețiȘtergere
Comentariul va fi postat dupa aprobare

RECOMANDARI$hide=label$hide=pagel$hide=home


$hide=label$hide=pagel$hide=home

$hide=label$hide=pagel$hide=home

Nume

2k1,1,3d,1,4g,1,5g,3,abonamente,1,abuz,1,acasa gold,1,acasa tv,1,actori,5,actualizari,1,ada kaleh,1,adam sandler,1,adhd,2,administratie,1,adolescenti,1,advertorial,3,adwords,1,aer conditionat,1,afaceri,2,afterhills,1,agricultori,1,agricultura,2,ai,1,ai nostri,1,akta,3,al jazeera,1,alain delon,1,albine,1,alde,1,alegeri,3,alegeri parlamentare,1,alex florea,1,alexis bledel,1,ALIEN,1,alimentatie,3,alimente,2,allview,2,altex,2,altex travel,1,amadeus,3,amc,1,amenzi,1,amnistie,1,amy adams,1,ancom,5,andra,3,andreea marin,1,andrew garfield,1,android,5,anexietate,1,angajari,1,angajati,4,anm,1,anpc,1,antena 1,8,antena 3,3,antena play,1,anvelope,1,anxietate,13,apa,1,apartamente,1,apel umanitar,1,aplicatii,4,aplicatii mobile,3,apple,6,apple pay,1,appstore,1,apunctura,1,armata,1,arrival,1,arta,1,arte,2,artrita,1,asigurari,3,aspirator,1,astrologie,4,asus,1,autism,2,auto,6,autostrada,1,aviatie,1,avocati,1,axn,1,baby dady,1,bacaluareat,2,bai namol,1,balcoane,1,balea,1,banci,3,bansko,2,barack obama,1,baterii,1,batrani,1,bebelusi,1,bec inteligent,1,becuri,1,ben 10,1,benq,1,biciclete,2,biciclete electrice,1,bingo,1,birouri,1,biserica,3,bitcoin,1,bitstrip,3,black friday,5,black sea bike,1,blocare apeluri,1,bmx,1,bogdan albulescu,1,boli inima,1,bolt,1,bookster,1,botnet,1,branduri,1,brasov,1,bratara inteligenta,1,brigada sinucigasilor,1,bronzare,1,bruges,1,bts,1,bucatari,1,bucatarie,18,bucovina,1,bucuresti,2,bulgaria,3,burnout,1,bursa de valori,1,burse,1,cablu tv,1,cabral,2,calatorii,30,calculatoare,1,camelia bogdan,1,camera deputatilor,1,campanii,4,campanii umanitare,2,canabis,1,canal s,1,canalizare,1,cancan,1,cancer,3,canta acum cu mine,1,carduri de masa,1,cargus,1,carne,1,carrefour,4,cartea junglei,1,cartel alfa,2,cartele sim,1,carti,5,cartofi,1,cartoon network,2,case,1,catalin maruta,1,cautari misterioase,1,cazanele dunarii,1,ce spun romanii,1,cel,2,cerbul de aur,2,cercetare,1,cercetari,1,ces,1,cetate,1,cfr,1,champions league,2,chefi la cutite,1,chimioterapie,1,china,1,cinefan,106,cinema,48,cinemaraton,2,cinemax,1,citate,10,citit,1,city break,1,claudiu iorga palaz,1,clickbait,1,clips,1,cloud,2,cluj-napoca,1,cna,4,cod administrativ,1,comedy central,1,comercianti,1,comert,1,comic con,1,comisia europeana,1,companii,47,companii romanesti,1,competente digitale,1,competitii,3,comportament,1,computaris,1,comune,1,comunicare,1,concerte,7,concurs,1,concursuri,5,condus,1,confidentialitate,1,connections,1,consiliere,1,consiliul judetean,1,constanta,10,constipatie,1,constructii,5,consumatori,1,contactless,1,contrabanda,1,contracte de munca,1,cooperatica agricola,1,copacul cu povesti,1,copii,12,cora,1,cornel palade,1,coronavirus,4,coruptie,1,creditare,1,crimele din belfast,1,criminalitate,1,criptomonede,1,cuba,2,cultura,6,cumparaturi,2,cumparaturi online,1,cupluri,2,curent electric,1,curiozitati,1,curtea de arges,1,dan voiculescu,1,danone,1,dans,1,dansez printre stele,1,dark tower,1,dark web,1,date personale,1,dating,2,deezer,1,degete,1,delfinariu,1,delivery,1,delta dunarii,1,dementa digitala,1,dependenta,1,depresie,17,descopera romania,2,desene animate,1,deseuri,2,design,1,despresie,2,dezvoltare personala,1,diabet,1,diana munteanu,1,diaspora,1,digestie,1,digi,8,digi film,1,digi mobil,5,digi24,2,digifilm,1,digiromania,1,digisport,1,directia 5,1,discovery,1,discriminare,1,disney,2,diva,1,diverse,232,diversitate,1,divertisment,1,dna,1,dobanzi,1,dobrogea tv,1,documentare,3,dolcesport,1,donare,1,donatii,2,dorna,1,dragos patraru,1,drepturi de autor,1,drepturi tv,1,drone,1,dunare,1,dw,1,e-skates,1,easybe,1,easybox,1,ebu,1,ecdl,2,echipa nationala,2,echipamente radio,1,ecologie,1,economie,82,economine,1,editare video,1,editorial,1,edituri,1,eduaba,1,educatie,9,eforie nord,1,electric castle,1,electronice,4,elevi,1,emag,2,emisiuni,15,emma stone,1,enel,1,energie,4,energizante,1,engie,1,enisala,1,epson,2,ericsson,3,eskin,1,esports,1,euro 2020,1,euro 2024,1,euro 2028,1,euronews,1,europa fm,1,europa league,2,europa libera,2,eurosport,4,eurovision,8,evenimente,23,expeditii,1,expozitii,2,expunere soare,1,facebook,6,fake news,2,familie,2,fantana miorita,1,fantastic four,1,fara arma in linia intai,1,fara granite,1,fashion,2,feature1,33,feature2,30,featured,141,featured 2,1,federatia romana de fotbal,1,ferme,1,fermieri,1,festival,5,festivalul borsului de peste,1,festivalul oierilor,1,festivaluri,2,fetesti,1,fibra optica,1,film now,2,filme,84,filme independente,1,filme romanesti,2,finantare,1,fintech,1,firme,1,fitness,1,flanco,5,florenta,1,florin calinescu,2,florin ristei,1,focus sat,1,focus sat tv,1,fonduri europene,1,forta de munca,1,fotbal,9,foto,2,fotografie,1,france 24,1,fraude,1,frf,1,frigider,1,frumoasa si bestia,1,ftiness,1,fun,209,fundatia vodafone,2,gadgets,3,galaxy s10,1,galaxy s20,1,galaxy s9,2,game of thrones,4,games,22,games of thrones,1,gaming,2,ganduri,31,gardienii galaxiei,1,gastronomie,2,gastropan,1,gatit,1,gay,1,gaze naturale,1,gdpr,3,general scarisoreanu,1,ger,1,gillian anderson,1,gnocchi,1,google,6,google plus,1,google+,1,goon,1,goppo,2,gps,1,gravity summer jam,1,greva,2,gura dobrogei,1,gurmandio,1,guvern,1,hackeri,4,hacksaw ridge,1,haine,2,hand made,1,happy channel,1,hbo,10,hbo go,1,hd,1,hidroizolatii,1,hipermarket,1,history,3,home hub,1,homosexuali,2,horia brenciu,1,hoteluri,1,house of the dragon,1,huawei,1,iana,1,iarna,2,ie,1,ilike it,1,ilinca,1,iluminat,3,imbracaminte,1,imobiliare,3,imprimante,1,imprimare digitala,1,IMWorld,1,IN JURUL LUMII,7,incendiu,1,infocons,1,inna,2,inselatorii,1,instagram,1,insula ovidiu,1,intact,1,intalniri,1,inteligenta artificiala,2,internet,136,internet mobil,2,internet of things,1,internship,1,INTO THE BADLANDS,1,ion dichiseanu,1,ios,2,iot,3,iphone,3,iphone x,1,ipiff,1,ipocrizie,1,istoria fotbalului,1,istorie,2,it,1,it mania,49,iumor,1,jamie dornan,1,Jane Seymour,1,Jeremy Ragsdale,1,jeremy renner,1,jocuri,1,jocurile olimpice,1,joy,1,jucarii,2,Jurassic World,1,jurilovca,1,jurnalism,1,justin timberlake,1,justitie,3,jysk,1,kanal d,3,karaoke,1,kaspersky,4,kaufland,3,king arthur,1,kong,1,Kristen Bell,1,la la land,2,Lagardère,1,laptop,2,lasagna,1,leagoo s9,1,led,1,legea salarizarii,1,legi,2,legisltatie,1,legume,1,levis,1,lg,1,lg oled tv,1,libertate presa,1,libertatea,1,liceu,2,lidl,1,lifestyle,3,litera,1,litoral,1,LITORAL TV,1,liviu dragnea,1,livrare produse,1,locuinte,1,locuri de munca,5,look tv,2,ludovic orban,1,magazine,5,mai,1,maiaia,1,maini,1,mall,1,malware,2,mamaia,1,mamaia music awards,1,manastiri,2,mancare,3,manchester by the sea,1,manusi,1,mapn,1,maramures,1,mare,4,marius moga,2,mark zuckerberg,1,masina de spalat,1,masini electrice,1,mass media,1,masterchef,2,mcdonald's,2,media,169,mediatii,1,medicamente,1,medici,1,mediu,12,mel gibson,1,Melissa McCarthy,1,messenger,1,mestesug,1,meteo,1,michelle obama,1,mihaela radulescu,2,mihai bendeac,1,mihai bobonete,1,mihai petre,1,mindufness,1,minionii,1,ministerul apararii nationale,1,ministerul comunicatiilor,1,mireasa pentru fiul meu,1,mirela boureanu vaida,1,misiune imposibila,1,mission to earth,1,mocanita,1,moda,3,monede virtuale,2,monumente,1,moonlight,1,mori de apa,1,mos craciun,1,motivational,2,mr. bean,1,muzica,284,muzica clasica,1,naradix,1,nasa,1,natura,1,navodari,1,nebun de fericire,1,neidentificar,1,neptun tv,1,nest,1,netflix,7,nevazatori,1,neversea,3,nicole kidman,1,nokia,1,NOKIA 3310,1,nostalgia,1,notebook,1,nutiritie,1,nutritie,1,obor,1,oferta,1,oltchim,1,oms,1,one plus 5,1,one world radio,1,online,2,opc,1,operatori telefonie mobila,1,opinii,270,oppo,3,oracle,3,orange,4,organizatia mondiala a sanatatii,1,orsova,1,oscar,2,ouija,1,ovidius,1,owncloud,1,paduri,1,panouri fotovoltaice,1,paramount channel,1,parinti,3,parlament,1,parlamentare,1,parlamentul european,1,partide,1,paste,2,paula chirila,1,pensionari,1,personalitate,6,peste,1,Peter Dinklage,1,philips,1,piele,1,piele digitala,1,pilates,1,piratii din caraibe,1,pixels,1,placinta,1,plaja,2,planete,1,platfome online,1,platforme,10,platforme online,1,plati,3,pmp,1,pnl,2,politia romana,2,politica,55,port,1,port.ro,1,portare,1,portofoliu,16,posta romana,2,posturi tv,2,power rangers,1,poze,49,praga,1,praid,1,premii,4,preoti,2,prepay,1,presa,2,presedintele romaniei,1,prieteni,20,prieteni.,1,prietenii de la 11,1,prim ajutor,1,prima casa,1,prima tv,2,printrare 3d,1,prison break,2,pro cinema,1,pro tv,15,pro tv plus,1,probleme digestive,1,procter&gamble,1,profit.ro,1,program tv,1,programatori,1,proiecte,2,proiectoare,2,protectia consumatorului,2,protectia datelor,3,protest,1,proteste,3,psd,3,psihologie,41,publicitate,2,pungi biodegradabile,1,pungi plastic,1,pwc,1,questo,1,rabla,1,radar,2,radio,53,radio romania,2,radu micu,1,raja,1,rani emotionale,1,rasnov,1,ratc,1,ravasitul oilor,1,rcs-rds,15,realitate virtuala,2,realitatea tv,2,recenzii,13,reciclare,2,reclame,2,referedum,1,relatii,3,relaxare,1,religie,1,repatriot,1,restaurante,2,resurse umane,8,retail,3,retele sociale,3,retete culinare,18,revolut,1,ride sharing,1,ridley scott,2,robert tudor,1,roboti,1,robotizare,1,roland garros,2,romania,10,romania tv,2,Romanian Design Week,1,romanii au talent,1,romantic fm,1,romfilatelia,1,romica tociu,1,ronet,1,rowan atkinson,1,rudaria,1,rusia,2,ryan gosling,1,salariati,1,salarii,3,salarizare,1,salvati copiii,1,SAMSUNG,7,sanatate,58,sange,1,santorini,1,scania,1,scoala,4,securitate,2,seenow,1,segway,2,senat,1,seriale,23,shakira,1,shaorma,1,shopping,5,sibiu,1,signify,2,simona halep,3,sindicat,1,sindicate,3,sistem imunitar,1,sistem medical,1,ski,1,sky news,1,slabire,1,smart home,1,smart tv,1,smartphone,7,smiley,1,sms,1,smurd,1,social media,1,societate civila,1,soferi,1,software,1,somn,1,sony,1,sos de rosii,1,spatiu,1,spektr,1,spital,1,spitale,1,spitalul clinic judetean constanta,1,sport,60,sport.ro,2,spotify,1,star taxi,1,star wars,2,starea natiei,1,start-up,4,Start-Up Nation,1,statistica,1,statistici,1,Steven Soderbergh,1,stiinta,20,stil de viata,1,stiri,79,stiri false,1,stomac,1,stranger things,1,strangere de fonduri,1,streaming,1,stres,3,studenti,1,studii,2,subtitrari,1,suicide squad,1,tabu,1,talent show,2,tarani,1,targ,1,taxa,1,taxe,1,taxi,2,taxify,1,tcl,2,team building,1,teatru,1,techirghiol,1,Technology Week,1,tehnologie,103,telecomunicatii,34,telefoane,4,telefonie,5,telefonie mobila,1,telekom,5,telekom sport,1,televiziune,403,televiziune prin cablu,4,televiziune romana,1,televiziunea romana,4,televiziuni,1,televizoare,1,tenis,5,teodosie,2,terapie,5,terapie lumina,1,the boss,1,the jungle book,1,the purge,1,the vampire diaries,1,tichete cadou,1,tiff,3,TIGARI,2,tigari electronice,1,timbre,1,timisoara,1,timp liber,3,tineri,3,tinitus,1,tnt,4,tom cruise,1,tom hardy,1,tomis,1,tomorrowland,1,tort,1,tortellini,1,tracking,1,traditii,1,trafic de persoane,1,TRAILERE,6,trainwreck,1,transilvania international film festival,1,transport,4,transport aerian,1,tranzactii,1,TRAPPIST-1,1,travel,1,tren,1,tron,1,trotinete,2,tulcea,1,turcia,1,turism,17,tutun,4,tv,2,TV ONLINE,10,tvr,8,tvr hd,2,twin peaks,1,ucraina,2,ue,1,uefa,1,uite cine danseaza,1,uniunea europeana,4,universitati,2,unsane,1,untold,1,upc,5,urzeala tronurilor,2,utile,11,vacante,1,vaccinare,1,valea muta,1,valentin uritescu,1,vanzari,1,vatican,1,vedete,195,vestimantie,1,vibe fm,2,video,263,video on demand,7,violenta,2,virgin radio,2,virusi,1,viscol,1,visual fan,1,vitamine,1,vlog,7,vocea romaniei junior,3,vodafone,24,volte,1,vr,1,warcraft,1,warner tv,1,website,3,welcome,1,westworld,1,whatsapp,1,will,1,william shakespeare,1,wimbledon,1,windows 10,1,wizz air,1,wowbiz,1,x factor,2,xiaomi,3,youtube,2,youtube shorts,1,zapada,1,zarnesti,1,ziare,22,zilele prieteniei bergenbier,1,ziua copilului,1,ziua independentei,1,
ltr
item
Bogdan Chirea: Cum calca in picioare Biserica Ortodoxa si PSD orice norme legale ale drepturilor omului
Cum calca in picioare Biserica Ortodoxa si PSD orice norme legale ale drepturilor omului
https://1.bp.blogspot.com/-k1xu9AdfAi8/W6Nhd8-CEEI/AAAAAAABblU/RrQgDako9acsyfz6Rgi0z-vCd6qXL1DygCLcBGAs/s640/dacnews-referendum-familia-traditionala-psdl-alde-dacnews.net_%2B%25281%2529.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-k1xu9AdfAi8/W6Nhd8-CEEI/AAAAAAABblU/RrQgDako9acsyfz6Rgi0z-vCd6qXL1DygCLcBGAs/s72-c/dacnews-referendum-familia-traditionala-psdl-alde-dacnews.net_%2B%25281%2529.jpg
Bogdan Chirea
https://www.bogdan-chirea.ro/2018/09/cum-calca-in-picioare-biserica-ortodoxa.html
https://www.bogdan-chirea.ro/
https://www.bogdan-chirea.ro/
https://www.bogdan-chirea.ro/2018/09/cum-calca-in-picioare-biserica-ortodoxa.html
true
2613074061517816076
UTF-8
Toate postarile incarcate Nici o postare gasita VEZI TOT Mai mult Raspunde Anulare raspuns Sterge De Acasa Pagini POSTARI Vezi tot RECOMANDAT ETICHETA ARHIVA CAUTA TOATE POSTARILE Nu au fost gasite articole pe baza cautarii tale Inapoi acasa Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata DUM LUN MAR MIE JOI VIN SAM Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec acum acum 1 minut acum $$1$$ minute acum o orao acum $$1$$ ore Ieri Cu $$1$$ zile in urma Acum $$1$$ saptamani mai mult de 5 saptamani Followers Follow Continut premium blocatD PASUL 1: Share pe o retea sociala PASUL 2: Click pe linkul postat pe reteaua sociala Copiaza tot codul Selectare cod Toate codurile au fost copiate Daca nu poti copia codurile / textele, apasati [CTRL]+[C] (sau CMD+C pe Mac) pentru a copia