Adevărul este că ne aflăm mai mult în zona speculațiilor. Dar știm măcar ce modele au fost anunțate cu surle și trâmbițe de către marii producători internaționali. Pe locuri, pregătiți-vă cardurile pentru telefoane în rate, start în lumea specificațiilor nemaipomenite!

Samsung Galaxy S10 sau X

Sud-coreenii s-au bătut cu pumnii în piept că 2019 va fi anul 5G. După care s-au răzgândit, dar ne-au promis că un astfel de telefon nu e departe. Problema este că sunt două mari telefoane anunțate de Samsung. Unul este S10, modelul cât se poate de real și de aproape de noi. Ar putea avea până la 6 camere, ecran 19:9 cu diagonală de până la 6,4 inchi și 1440 x 3040 rezoluție și o mulțime de alte grozăvii despre care nu știm nimic. Dar mai interesant este misteriosul X, care pare rupt din filme SF. Cică va fi pliabil, cică va avea ecran de 7,3 inchi și cică va costa peste 1.000 de dolari. Numai Samsung știe ce fac ei acolo.




Huawei P30

Și oamenii de la Huawei promit un telefon 5G. După care spun că nu e 100% sigur. Dar alte specificații ce au ieșit la iveală sunt camera cu 4 senzori, bateria care va ține 2 zile și memoria incredibila de 12 GB RAM DDR4. Mai mult, boss-ul Huawei, Richard Yu, a lăsat să se înțeleagă prin declarațiile sale că telefonul pliabil nu e departe nici de ograda lor. Dacă va fi vorba despre noul P30 sau de următoarea lansare, rămâne de văzut. Cert este că Huawei se bate serios cu băieții mari din industrie.




Sony Xperia XZ4

Prin jurul laboratoarelor Sony, se vorbește de multă vreme despre bateria care ține o săptămână. Zvonurile dau de înțeles că 2019 va fi un an mare în acest sens. Puțin probabil ca XZ4 să poarte această sarcină grea, având în vedere că lansarea sa a fost anunțată neoficial undeva în februarie. Dar cu siguranță va veni cu îmbunătățiri substanțiale. Va avea cu se lăuda și la alte capitole. Un ecran OLED de 6,2 inchi, cu rezoluție Quad HD+ și, cel mai probabil, tehnologia 5G. Japonezii sunt hotărâți să revină în forță în lupta cu giganții Samsung și iPhone.




LG G8

Având în vedere că lansarea noului flagship LG este preconizată undeva pe la jumătatea anului următor, foarte multe nu se cunosc despre el. Dar putem bănui că va fi scump și totuși nu exagerat de scump, că va avea un ecran LCD 4K și că ecranul va emite sunete. Ce înseamnă asta mai pe românește? Speaker-ul telefonului va fi încadrat în display. Cum e posibilă grozăvia asta nu ne întrebați. Rămâne de așteptat și de văzut, dar cu siguranță se pregătesc lucruri interesante la LG.




Specificațiile noului an par impresionante cu adevărat. Câte sunt fabulații și câte vor ajunge pe raft, nimeni nu știe. Dar cu siguranță ne așteaptă câteva noutăți interesante.

Nu uitati de cele mai recente stiri din lumea tehnologiei pe www.itmaniatv.com