Dupa Vocea Romaniei si versiunea ei junior, PRO TV mai incearca un nou format talent show bazat pe talent muzical.

Uniți de aceeași pasiune, 100 de specialiști în muzică intră în show-ul ”Cântă acum cu mine”. Cântăreți, DJ, entertaineri, actori, profesori de canto, dar și experți din industria muzicală vor ocupa un loc în cel mai exigent și divers juriu văzut vreodată într-un show de televiziune.

"Cântă acum cu mine" (All together now) este un format TV internațional în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul să-i convingă pe cei 100 de muzicieni să cânte alături de el.

Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge în marea finală și poate câștiga marele premiu de 50.000 de euro.

Ce specialiști din muzică fac parte din juriul de 100

Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga, Andra Gogan, Tibi Scobiola, Maria Răducanu, Krem, Julie Mayaya, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă fac parte dintre cei 100 de specialiști în muzică, pe care-i vom vedea în această primăvară în show-ul "Cântă acum cu mine".

Rolul celor 100 este să valideze fiecare moment prezentat, să se ridice în picioare și să cânte alături de concurenții care reușesc să transmită cât mai multă emoție si energie.

Cei 100 nu vor judeca doar voce, ci întreaga reprezentație, elementul cheie fiind atmosfera pe care participanții reușesc să o creeze în minutele în care se află pe scenă.

Împreună cu Loredana, căpitanul lor, cei 100 vor decide dacă momentul fiecărui interpret care intră pe scena "Cântă acum cu mine" poate fi memorabil sau nu.

Cine concurează la "Cântă acum cu mine"
În fiecare episod, un număr de 14 concurenți își ocupă locul pe scenă pentru a interpreta, pe rând, o melodie din repertoriul național și internațional. Piesa nu trebuie să dureze mai mult de 90 de secunde și va fi susținută în fața unui juriu format din 100 de muzicieni. Dacă interpretarea e pe placul specialiștilor, aceștia se vor ridica de la locurile lor și vor cânta la unison cu concurenții. Aceștia vor acumula puncte în funcție de numărul muzicienilor care se ridică și cântă împreună cu ei.

"Cântă acum cu mine" va debuta primăvara aceasta la Pro TV. Emisiunea va fi prezentată de Cabral.

Sa mai spunem doar ca PRO TV nu este singurul post care exploreaza noi tipuri de talent show muzical, dupa ce Antena 1 a incercat The Four, tot primavara trecuta, in afara de X Factor.

Ramane de vazut daca va prinde la public.