Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

DIGI anunta o noua interfata pentru serviciul Digi Online

DIGI | RCS & RDS a lansat, de la finalul lunii ianuarie, noile versiuni ale aplicațiilor Digi România și Digi Online pentru sistemul ...


DIGI | RCS & RDS a lansat, de la finalul lunii ianuarie, noile versiuni ale aplicațiilor Digi România și Digi Online pentru sistemul de operare Android, aplicații care facilitează clienților accesul la platforma Digi Online și la serviciile și produsele oferite de RCS & RDS.

Noile versiuni ale aplicațiilor Digi România și Digi Online vin cu o nouă interfață, introduc modul de vizionare pentru copii și simplifică procesul de autentificare și înregistrare. În plus, Digi Online este acum corelată cu aplicația Digi România și compatibilă cu Chromecast. Siguranța accesului la contul Digi este oferită printr-un cod de securitate personal.

Aceste versiuni ale aplicațiilor au fost disponibile, în primă fază, pentru un număr restrâns de utilizatori, cu scopul de a îmbunătăți experiența acestora și de a remedia eventuale disfuncționalități. De acum insa ele vor putea fi descărcate de toți clienții. Pentru a beneficia de versiunile optimizate  este necesară actualizarea lor prin intermediul Google Play Store.   

DIGI | RCS & RDS pregătește o nouă versiune a aplicațiilor și pentru utilizatorii dispozitivelor care rulează iOS, care va fi lansată la începutul lunii februarie. Simultan, noua interfață a site-ului Digi Online a fost simplificată pentru a ușura navigarea. O altă noutate este introducerea modului de vizionare pentru copii și simplificarea procesului de înregistrare și autentificare, astfel încât să ușureze folosirea contului individual.

Platforma Digi Online oferă utilizatorilor conținuturile video din oferta Digi TV - 60 de posturi TV, știri, filme, seriale, desene animate, posturi generaliste, naționale și internaționale. Accesul la serviciul Digi Online este gratuit pentru clienții Digi TV și Digi Net (servicii cumulate). Conţinutul Digi Online este pus la dispoziţia acestora cu titlu gratuit în condiţiile stabilite de societatea RCS&RDS S.A. şi cu respectarea dispoziţiilor legislației europene în vigoare. DigiOnline nu este disponibil în afara teritoriului României.

Ce nu anunta insa Digi este faptul ca serviciul Digi Play a fost inchis. Acesta s-a vrut a fi o platforma ce le oferea abonatilor continut video la cerere si a inclus filme, seriale sau documentare precum si inregistrari ale programelor de pe canalele Digi.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS