De regula nu am preferinte politice si nici nu mi-am exprimat de prea multe ori simpatia fata de un partid anume. Ce-i drept am rezonat cu anumite campanii pe care am ales sa le si promovez prin diferite metode/platforme de care dispun.

Mai mult decat atat am ales ca atunci cand sunt scrutine sa fac parte din categoria celor ce sunt obligati sa isi pastreze o atitudine echidistanta. Nu am sa intru adanc in prea multe detalii de ce si pentru ce, dar recent am votat la un sondaj de opinie care intreba daca am ce sa aleg la Europarlamentare iar in momentul de fata am ales sa spun nu.

Inainte sa sara vreo unul care sa imi prezinte nu stiu ce partid salvator, de tineri promitatori, care va scapa tara de actuala clasa politica, il sfatuiesc sa stea cuminte ca atunci cand el statea acasa, eu votam chiar in acest spirit, si ca s-a trezit cam tarziu.

Constat insa cu tristete ca pe scena politica romaneasca se naste un nou circ politic, ca desi se dau profund europeni unii lideri politici au aflat ca cel mai simplu este sa te victimizezi si sa manipulezi exact cum ii acuzi pe oponenti tai ca fac.

Si ca sa pun punctul si mai mult pe "i", dragi victime politice, masa electorala pe care incercati sa o atrageti e cam satula de astfel de manevre. Cu alte cuvinte legea e pentru toti la fel, deci in loc sa acuzati pe unii si pe altii aveam asteptari.

Eram curios daca ati fi iesit cu declaratii pe Facebook si sa ne spuneti daca pentru voi se aplica legea. Si daca se aplica, nu ar fi fost normal sa nu va victimizati si sa nu le dati motive sa fiti faultati ?

Astept vremea in care vor aparea niste tineri politicieni care sa nu se abata de la drum...