Muzica are un efect pozitiv asupra creierului nostru. Nu mai este nici un secret faptul ca muzica ne poate influenta starea de spirit, ne poate ajuta sa ne relaxam sau sa ne eliberam de stres.

Terapia prin muzica se practica deja cu mult succes pe scara destul de larga, prin muzica tratandu-se diverse afectiuni psihologice precum starile de anxietate si depresie. Muzica este buna si in procesul de invatare, imbunatatind memoria, dar ajuta si la dezvoltarea creativitatii si a increderii in sine. Asadar, pentru sanatatea noastra mentala, sa ascultam cat mai multa muzica!

Mai asculta cineva muzica la radio?

Copii, tineri sau adulti, tuturor ne place muzica. In metrou, autobuz sau chiar pe strada tinerii asculta nestingheriti cu castile in urechi melodiile favorite, iar in drum spre serviciu, adultii se delecteaza cu muzica data la maxim in masina.

Acum sunt nenumarate aplicatii care te ajuta sa asculti muzica ta preferata, de asemenea si internetul ofera o multitudine de posibilitati pentru asta. Dar radio-ul ramane totusi unul dintre cele mai potrivite metode de a asculta muzica. Mai ales ca majoritatea posturilor de radio pot fi ascultate si de pe internet, fiind astfel mai accesibile pentru cat mai multa lume. In prezent sunt nenumarate posturi de radio comerciale, dar au aparut si multe posturi de nisa, asadar oferta este generoasa si avem de unde alege.

Afla de aici care sunt cele mai ascultate posturi de radio si cat castiga acestea !