De fiecare data cand am preferat sa mananc in oras trebuie sa va recunosc ca am preferat mancarurile traditionale si mai putin cele de fast-food. Cartofii taranesti si pulpa de pui dezosata au fost printre preferate, asa ca atunci cand am gasit cum pot sa imi gatesc singur un preparat delicios similar nu am stat pe ganduri.

Pentru ca o portie de cartofii taranesti, aia pe care voiai sa ii incerci acasa, nu merg chiar simpli, am ales sa pun pe langa ei niste aripi de pui sectionate, bagate la cuptor intr-o punga magica.

Pentru cartofii taranesti aveti nevoie de:

- 4 cartofi
- o ceapa
- bacon
- sare si piper







Cartofii ii taiati in bucatele mai mici si ii puneti la fiert in apa cu sare pentru aproximativ 20 de minute. Ceapa o taiati marunt si o puneti la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Dupa ce aceasta incepe sa se ingalbaneasca adaugati baconul si mai lasati cateva minute pentru ca baconul sa se caleasca si el. Adaugati apoi cartofii peste ceapa si bacon, peste care puteti sa adaugati sare, piper. Puteti sa adaugati putina paste de tomate sau boia si sa acoperiti cu un capac tigaia pentru 2-3 minute.





Pentru aripile de pui, eu am folosit o casoleta de aripi sectionate pe care le-am pus intr-o punga magica in care am pus condimentele din punga, 5 linguri de apa si putin ulei. Am strans punga si am gaurit-o putin cu o scobitoare. Am bagat-o apoi la cuptor, la 170 de grade pentru aproximativ 30-45 de minute. Mai aruncati un ochi in cuptor, pentru siguranta voastra.





Pe farfurie am adaugat aripioarele de pui, cartofii taranesti si niste castraveti murati.

 Clipul de mai jos il gasiti postat in Story-ul dedicat de pe pagina de profil de pe Instagram.