Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

ALSO Technology vrea sa iti intareasca pozitia sa din Romania

După achiziția operațiunilor ABC Data din Europa de Est la 1 iulie, filiala din România a devenit parte a grupului ALSO, holdingul elveț...După achiziția operațiunilor ABC Data din Europa de Est la 1 iulie, filiala din România a devenit parte a grupului ALSO, holdingul elvețian furnizor principal de tehnologie din Europa, deținând birouri în 22 de țări europene. ALSO Technology SRL este noul nume al companiei din România. Preluarea ABC Data a fost pasul următor în executarea strategiei Grupului ALSO de consolidare a poziției sale pe piața est-europeană, estimată la un potențial de 30 de miliarde de euro.

Obiectivul ALSO pentru Europa de Est este obținerea poziției de lider în întreaga regiune, prin atingerea unei cote de piață de 20%. Prin apartenența la unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie din Europa pentru industria IT&C, ALSO Technology va putea acum să-și consolideze semnificativ întregul model de business din România. Acesta include procese optimizate de vânzare și logistică pentru produsele IT, electronice de consum și telecomunicații. Compania va avea acces la o gamă largă de produse și oferte, având la bază modelele optimizate de furnizare de produse, servicii și soluții ALSO 3S (Supply, Services, Solutions), precum și la un portofoliu larg de producători."Ca parte a grupului ALSO, vom oferi clienților noștri produse și soluții competitive, iar vendorilor și furnizorilor, o gamă largă de servicii și capabilități noi", a declarat Sergiu Lujanschi, Chief Customer Officer pentru România, ALSO Technology. "Partenerii și compania vor beneficia de backgroundul financiar puternic al grupului, de portofoliul său bogat, precum și de expertiza ALSO prin conectarea la Centrele sale internaționale de competențe. Mai mult, vom continua abordarea noastră de piață centrată pe clienți, mizând pe dinamismul echipei și parteneriatele puternice construite cu reselerii", subliniază Sergiu Lujanschi.

"Preluarea companiei va crea noi sinergii și va permite ca economiile de scară să fie mai bine exploatate pentru partenerii noștri și pentru noi", spune Gustavo Möller-Hergt, CEO al ALSO Holding AG. "De asemenea, anticipăm o creștere puternică si sustenabilă prin extinderea portofoliului existent".

Noile tehnologii și platforme inovatoare, precum virtualizare, cloud, 3D printing, process mining, soluții de securitate bazate pe AI și IoT vor fi furnizate de grupul ALSO și vor permite partenerilor din România să își îmbunătățească activitatea și să își extindă ofertele. De asemenea, sistemul ERP robust și fiabil, care stă la baza serviciilor și platfomelor ALSO din Europa, va îmbunătăți procesele și va contribui la dezvoltarea companiei locale.

ALSO Holding AG reunește furnizori și clienți din industria IT&C. ALSO le oferă celor 550 de vendori de hardware, software și servicii IT acces la peste 100.000 de clienți, care pot apela la o gamă largă de alte servicii personalizate din sectoarele de logistică, finanțe și servicii IT, precum și la servicii tradiționale de distribuție. De la dezvoltarea de peisaje IT complexe, furnizarea și mentenanța în ceea ce privește hardware și software până la returnarea, recondiționarea și remarketing-ul hardware-ului, ALSO oferă toate aceste servicii și capabilități. Holdingul este prezent în 22 de țări europene și generează vânzări nete totale de aproximativ 9,2 miliarde de euro, cu aproximativ 4 000 de angajați în anul fiscal 2018.

C.P.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS