Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi iar daca vrei sa pleci intr-o vacanta de sarbatori in Bansko, Bulgaria, este cazul sa te grabesti.

Cea mai populara statiune de sky din tara vecina este o atractie turistica populara pentru romani din cauza preturilor atractive fata de cele oferite de hotelierii romani.

Statiunea Bansko este comparata cu altele din Franta si Elvetia din cauza partiilor de ski apreciate de sute de mii de turisti in fiecare iarna. Aceasta populară stațiune de schipoate fi locul ideal pentru a petrece vacanta de Craciun 2019. In Bansko aveti optiuni pentru un Craciun 2019 clasic in sanul familiei, sau un Craciun modern cu gasca de prieteni.

O alta atractie pentru vacanta de Craciun 2019 in statiunea Bansko este micul sat numit Banya. In aceasta locatie exista 27 de izvoare minerale termale. Aflate la o distanta mica de trei km distanta de Bansko, izvoarele merita vizitate sub forma de excursie de jumatate de zi.

Bansko este cunoscuta ca fiind o locatie populara pentru Digital Nomads. Pentri tineri un Craciun 2019 ideal poate fi legarea unor noi prietenii si schimbul de informatii cu antreprenori de peste tot din lume.

Cat costa acum rezevarea unei camere de hotel daca vrei sa iti petreceni vacanta de Craciun 2019 in Bansko ?

Site-urile de specialitate de la noi sunt deja pline de oferte speciale. Astfel cazaarea pe o perioada de 7 zile intr-un hotel de 3 stele, fara nici o masa inclusa, costa aproximativ 80 de euro pentru o camera de 2 persoane. Un hotel de 4 stele, ofera un sejur de 7 zile, in sistem pensiune completa, pentru un pret ce incepe de la 250 de euro, pentru 2 persoane.

Daca doriti sa va cazati la particulari, cel mai popular site de rezevrari, Booking.com, listeaza propietatii cu oferte ce incep de la 400 de lei pentru 6 nopti de cazare in perioada sarbatorilor de Craciun.

Desigur ofertele se epuizeaza rapid asa ca trebuie sa te hotaresti repede daca iti surade ideea de a merge la Bulgari pentru vacanta de iarna.