Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Denis Crisan, desemnat cel mai bun jucator de fotbal din lume in cadrul Danone Nations Cup

Denis Crisan, legitimat la Academia de Fotbal U Cluj Luceafarul a fost desemnat cel mai bun jucator din lume, in cadrul Campionatului Mon...


Denis Crisan, legitimat la Academia de Fotbal U Cluj Luceafarul a fost desemnat cel mai bun jucator din lume, in cadrul Campionatului Mondial al Copiilor, Danone Nations Cup, care s-a desfasurat in perioada 9-12 octombrie (A.C) la Barcelona.

Danone Nations Cup, cel mai important campionat de fotbal pentru copii, la nivel mondial, s-a desfasurat anul acesta la Barcelona. La campionat au participat cele mai bune  echipe de fotbal de copii din lume, iar Romania a fost reprezentata de Academia U Cluj Luceafarul , la categoria 12 ani.

Grupa 2007, pregătită de Ovidiu Sărmăşan, a incheiat turneul final de la Barcelona  pe locul 5, dupa un parcurs de exceptie.

Trofeul pentru cel mai bun jucator din lume , in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal al Copiilor, i-a fost inmanat jucatorului Denis Crisan,  de catre marea legenda a Barcelonei, Carles Puyol.

 Acest trofeu este echivalentul unui balon de aur la fotbalistii profesionisti si vine ca o confirmare a talentului incredibil al acestui tanar jucator, care poarta numarul 10.

Denis Crisan a  intrat in vizorul marilor antrenori si impresari internationali,  avand nenumarate reusite exceptionale, fiind desemnat de nenunarate ori golgheterul turneelor, si cel mai bun jucator, atat la nivel national, cat si international. Tanarul jucator s-a evidentiat printr-o tehnica exceptionala de joc, strategie, perseverenta si evolutie."Eu vreau , si stiu ca voi juca in strainatate, la Barcelona, alaturi de cei mai buni jucatori din lume, si chiar daca am doar 12 ani, muncesc din greu sa fiu tot mai bun, sa imi perfectionez tehnica de joc si sa ajung cel mai bun jucator din lume si cand voi fi mare. Fotbalul este pentru mine mai mult decat un joc, este un stil de viata si fiecare joc reprezinta o provocare in care sa fiu mai bun. Eu vreau , si stiu ca voi juca in strainatate, la Barcelona, alaturi de cei mai buni jucatori din lume, si chiar daca am doar 12 ani, muncesc din greu sa fiu tot mai bun, sa imi perfectionez tehnica de joc si sa ajung cel mai bun jucator din lume si cand voi fi mare”,  a declarat Denis Crisan.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS