Anul acesta, la împlinirea a 25 de ani de existență, Flanco organizează în perioada 25 octombrie – 23 noiembrie cel mai mare Black Friday din istoria companiei. Retailerul va oferi reduceri de până la 80% la peste 750.000 de produse, în 155 de magazine din 114 orașe din România, precum și online.

”Această ediție de Black Friday este dublată de aniversarea noastră de un sfert de veac, astfel încât ne dorim să punem la dispoziția clienților cele mai bune oferte din istoria de până acum a companiei, pe o perioadă mai lungă de timp”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. ”Clienții  vor avea patru săptămâni la dispoziție ca să-și aleagă produsele dorite și să profite de ofertele noastre”.

Pentru ediția Black Friday din acest an, Flanco a pregătit cel mai mare stoc de produse. Astfel, pe rafturile fizice și virtuale ale retailerului vor fi disponibile peste 100.000 de televizoare, 65.000 de telefoane, 300.000 de electrocasnice mari și mici, precum și sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule și unelte sau fitness.

Ofertele pregătite pentru cele mai așteptate categorii de produse vor fi în permanență actualizate, pe toată durata campaniei: televizoare cu reduceri de 50%, automatele de cafea (vedetele anului) vor avea reduceri de 50%, aspiratoare robot cu reduceri de 50%, brățări de fitness cu 65% reduceri.


„Modalitatea de livrare a comenzilor este extrem de complexă, presupunând livrări atât din depozite, cât și din rețeaua de magazine, din acest motiv ne vom baza pe parteneriatul strategic cu principalii curieri - FAN Courier, pentru livrările din depozite și Urgent Cargus, pentru cele din magazine”, adaugă Dragoș Sîrbu. „Astfel, ne dorim ca în primele patru zile de la comanda clientului să scoatem din depozit peste 90% din colete”.

Clienților Flanco le sunt oferite multiple facilități de achitare a cumpărăturilor de Black Friday, de la creditele în rate fixe și până la plata în 2 -40 de rate, fără dobândă, prin cardurile de credit.

Planul de expansiune în teritoriu continuă pentru retailer chiar și în această perioadă încărcată. Astfel, pe 25 octombrie, de la ora 09:00, în prima zi de Black Friday, Flanco va deschide primul său magazin din Reghin, pe strada Iernuței nr. 12, întâmpinându-i pe clienți cu cele mai așteptate oferte ale anului și cu posibilitatea de a achiziționa produse prin credit, în 24 de rate fără dobândă, cu pre-aprobare în 10 minute și fără adeverință de venit.

Black Friday - ediția 2019 - aduce clienților Flanco și o tombolă aniversară. Toate bonurile de cumpărături din rețeaua națională de magazine și toate comenzile plasate pe flanco.ro vor intra în tragere la sorți, iar 100 de clienți își vor primi banii înapoi pentru cumpărăturile efectuate, sub formă de card cadou.