George Buhnici si postul de televiziune PRO TV au anuntat ieri ca vor pune capat colaborarii de 15 ani urmand ca prezentatorul emisiunii de tehnologie iLike IT sa paraseasca postul de televiziune.

Prezentatorul realiza emisiunea de tehnologie iLike IT de pe PRO TV de 8 ani de zile, timp in care au fost difuzate 13 sezoane. Din pacate sezonul actual se va termina mult mai repede, sambata urmand sa fie difuzata ultima editie a acestei emisiuni. Alaturi de George Buhnici va inceta colaborarea si partenerul lui Buhnici din cadrul emisiunii.

'Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!', a spus George Buhnici.

Din informatiile oferite de postul de televiziune, PRO TV are in plan o noua emisiune de tehnologie ce va avea un alt format dar si un alt prezentator.

Cert este ca aceasta este ultima saptamana cand George Buhnici va mai aparea in cadrul Stirilor PRO TV de dimineata.

George Buhnici si-a construit insa in ultimii ani mai multe proiecte online si este unul din cei mai urmariti creatori de continut de pe Youtube. Plecarea sa de la PRO TV nu inseamna neaparat ca acesta nu va isi va continua proiectele detinute in online.