Peste 100 de angajați din cadrul mai multor companii multinaționale din Timișoara au participat la un altfel de team building: ORCHESTRATE.

Oameni ce nu se cunoșteau între ei pană  la acest eveniment au experimentat ce înseamnă să cânți la un instrument muzical  sau într-un cor deși, poate, majoritatea lor nu s-au aflat niciodată într-o astfel de ipostază. 

„Antrenați” pentru a performa împreună, participantii au trăit o experiență unică prin care au descoperit ce înseamnă  spiritul de echipă, cooperarea, efectul de sinergie devenind, pentru scurt timp, actori principali ce pot susține un concert ca și o mare orchestră (de unde si numele team building-ului ORCHESTRATE) la Flight Festival Timișoara.

Dezvoltat și promovat de către Universum Events, companie specializată în organizarea evenimentelor corporate și livrarea de servicii de teambuilding de pe piața din România, partener exclusiv al Catalyst Global Team Building în România, ”Orchestrate” este o activitate de team building care are puterea de a inspira oameni diferiți, membri ai unei echipe, să preia inițiativa cu mult mai mult entuziasm în desfășurarea unui proiect de grup.



Această activitate este un mod extraordinar de a transforma oamenii diferiți, fără abilități muzicale, într-o echipă care reușește să atingă, cu muzicalitate și precizie în coordonare, cea mai înaltă notă dintr-un proiect: succesul.

De remarcat la acest team building experiențial  alegerea locațiilor pentru derularea activităților: una dintre cele mai moderne clădiri din Timișoara și … hangarul de avioane din cadrul Aerodromului Cioca Timișoara!

Cum a fost primită întreaga experiență Orchestrate de către participanți?

Experiența Orchestrate a fost percepută pozitiv de către participanți, aceștia reușind nu doar să se bucure de o activitate ce a contribuit la coeziunea grupului, dar și-au dezvoltat și abilități cognitive și emoționale, precum puterea mare de concentrare, spirit de echipă adevărat și dorința de a obține succesul.

„Am fost surprinsă să descopăr multă energie pozitivă din partea colegilor participanți. Pentru noi, Orchestrate reprezintă un efort colectiv al muzicienilor și amatorilor care au ales să își depășească limitele și să  învețe ceva nou, într-un timp extrem de scurt. Inițiativa organizatorilor Flight Festival a fost într-adevăr inedită și ne bucurăm că am avut ocazia să facem parte din proiectul lor.”, a declarant Erika Baumann, participant la eveniment.

Evenimentul Flight Festival Timișoara 2019 este centrat pe oferirea unei experiențe de festival în afara spațiilor urbane și reprezintă  un fusion de muzică, artă și tehnologie menit să ofere publicului o experiență specială și unică.



Universum este partener exclusiv al Catalyst Global Team Building în România și livrează servicii sub licența Catalyst Global, cel mai mare dezvoltator de concepte de team building din lume. Compania s-a alăturat celei mai mari rețele globale de team building acum aproximativ patru ani datorită calității serviciilor livrate, conceptelor unice și acoperirii globale. Activitățile livrate de Universum sunt concepute ca părți integrante ale unei conferințe, experiențe de team building, în sinergie perfectă cu valorile, brandul, cultura și organizația companiilor client.

Rețeaua Catalyst Global oferă consultanță partenerilor săi din peste 45 de țări din întreaga lume și livrează programe de team building în peste 90 de țări. Programele Catalyst sunt destinate grupurilor de la 8 la peste 10.000 de participanți. Membrii rețelei împărtășesc resursele, cele mai bune practici și oportunitățile de afaceri pentru a crea experiențe relevante și valoroase pentru clienții corporate.