Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Vaticanul a lansat o bratara inteligenta care te ajuta sa te rogi

Vaticanul speră să atragă tinerii pasionati de tehnologie lansand o brățăra o inteligenta denumita „eRosary”. Gadgetul, care costă 109 ...


Vaticanul speră să atragă tinerii pasionati de tehnologie lansand o brățăra o inteligenta denumita „eRosary”.

Gadgetul, care costă 109 USD, poate fi purtat ca brățară și este activat făcând semnul unei cruci.

Este conectat la aplicația „Click pentru a te ruga eRosary”, care este concepută pentru a ajuta utilizatorii catolici să se roage pentru pacea mondială și să contempleze asupra Evangheliei.

Aplicația urmărește progresul unui utilizator și conține explicații vizuale și audio.

Modelul standard este folosit pentru a ajuta rugăciunea și meditația. Utilizatorii pot alege dintre trei moduri de rugăciune. Există o versiune standard, una contemplativa sau una tematica.

"Acest proiect reuneste cele mai bune din traditia spirituala a Bisericii si ultimele progrese ale lumii tehnologice", se arata intr-un comunicat de presa.

Compania de tehnologie din Taiwan, GadgTek Inc, a dezvoltat gadgetul, care este rezistent la apă și este compatibil cu smartphone-urile Android și iOS.

Nu este prima dată când Biserica Catolică a încercat să atragă tinerii cu ajutorul tehnologiei. În 2018, un grup evanghelic catolic a lansat „Follow JC Go!”, O aplicație creștină pentru jocul Pokemon Go de mare succes. Aceasta permite jucătorilor să „prindă” sfinți sau personaje biblice, în loc de personaje monstru.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS