In lupta cu depresia si anxietatea - episodul 5

Viata noastra sociala si relatiile joaca un rol extrem de important in tratarea starilor de depresie si anxietate. Asa ca este foarte important sa apelam la cei dragi sau sa gasim alinarea alaturi de un animal de companie.In episodul de azi am decis sa vorbesc despre un al treilea pas pe care il putem face atunci cand ne luptam cu stari de depresie si anxietate.
Viata noastra sociala si relatiile joaca un rol extrem de important. Asa ca este foarte important sa apelam la cei dragi sau sa gasim alinarea alaturi de un animal de companie.


Totodata este important sa identificam daca in viata noastra avem relatii toxice.


Fiecare ființă umană vrea să aparțină cuiva. Această nevoie este atât de puternică încât oamenii vor face aproape orice pentru a simți că fac parte din ceva.

Relațiile personale formează o plasă de siguranță în jurul indivizilor pentru a ii proteja de o izolare prea mare. Cu mult timp în urmă, oamenii care s-au îndepărtat de un grup au avut o perioadă mult mai grea supraviețuind elementelor sau evitând înfometarea. Deși acum este mai sigur din punct de vedere fizic să trăiești o viață solitară, izolarea emoțională poate încă amenința bunăstarea mentală a unei persoane.

Sprijinul social este o parte vitală și eficientă a recuperării din cauza depresiei. Iar aceasta se poate transforma în izolare dăunătoare, poate afecta accentul pe viața unei persoane dar acest sprijin poate genera soluții pentru gestionarea depresiei.

Depresia este egoista si abuziva. Nu se bucură de nimic altceva decât să te vadă singur, să simți că nimeni nu ți-ar duce dorul dacă nu ai fi în preajmă. Îți mărește sentimentul de rușine, asigurându-se că crezi că nimeni nu ar putea să înțeleagă sau să-i pese de luptele tale. Vă puteți imagina cu ușurință respingerea și ridiculizarea daca vorbiti despre asta. Tacerea vă poate ține izolat, dar cel puțin veți evita jena petrificantă.

Acest lucru poate părea cel mai mic dintre două rele și un compromis rezonabil. În final, izolarea crește doar mai multă izolare. Acest lucru creează un stil de viață recluziv care te poate împiedica sa fi aproape de oamenii care înseamnă mult pentru tine. Disperarea și gândurile tale de disperare se vor agrava în timp. Izolarea ta poate aduce un risc mult mai mare pentru aparitia gândurilor suicidare. Deci, cum combate sprijinul social această spirală distructivă?

Oamenii sunt meniți să fie ființe sociale și avem vieți mai bune atunci când ne pasă unul de celălalt. Împărtășirea sentimentelor tale cele mai interioare poate părea un risc imens. Ființele umane fac adesea tot ce pot pentru a evita respingerea completă de catre ceilalți. Dar relațiile nu sunt doar pentru momentele bune. Oamenii se ridică reciproc când trec prin situații grele. Acest lucru întărește adesea și legăturile lor personale. De ce? Pentru că este viața reală, iar viața reală reală include sentimentele de frică, incertitudine și probleme. Momentele bune înseamnă și mai mult când ai trecut prin câteva necazuri împreună.

Izolarea care vine cu depresia te poate împiedica de aceste relații importante. Obținerea de ajutor de la o persoană care te îngrijește nu are nicio legatura cu mila sau faptul ca esti o ființă umană „defectă”. Este doar modul în care oamenii ar trebui să fie unul pentru celălalt. Este posibil să fie nevoie să-ți alegi cu atenție persoanele carora te destanui. Dacă aveți câteva persoane în viața dvs. care sunt cu adevărat preocupate de bunăstarea voastră, atunci incercati sa le pastrati aproape. Ele sunt o parte neprețuită din viața ta și un aspect foarte important pentru recuperarea in urma depresiei. Cu toate acestea, dacă aveți persoane toxice, lipsite de încredere în viața dvs., fiți foarte atenți. Acești oameni pot folosi vulnerabilitatea personală în avantajul lor, rănindu-vă din nou. Un consilier în sănătate mintală (psiholog, terapeut) sau chiar si un preot, poate fi un loc bun pentru a începe dacă aceasta este situația ta.

Suportul social va mentine conectat la viata


O persoană izolată, deprimată, poate muri încet in interior, crezând că lumea este mai bună fără el sau ea (sau că acea persoană este mai bună fără lumea din jurul ei). Gândurile morții însoțite de o emoție negativă intensă sunt două dintre cele mai periculoase aspecte ale depresiei. O persoană care păstrează legături semnificative cu ceilalți rămâne legată de viață. El sau ea pot vizualiza viitorul, făcându-și planuri să-și păstreze viața.

Când ești deprimat, izolarea te îndepărtează de viață. Aceasta creează un ciclu de auto-îndeplinire în care te simți din ce în ce mai respins și rămâi deconectat, crescând șansele ca conexiunile tale să se estompeze sau să slăbească. Această combinație periculoasă afectează modul în care îți vezi chiar existența. În loc să îți îndrepți viziunea spre creștere și viață, devii concentrat pe evitarea celor mai mari dureri. Și, din păcate, moartea poate deveni cu ușurință candidatul principal pentru ameliorarea durerii.

Uneori, o persoană de sprijin trebuie să traverseze cu forță pereți puternici de izolare pentru a stabili o conexiune cu o persoama depresiva. Asta deoarece acea persoana poate fi întâmpinata cu o rezistență acerbă, mai ales dacă izolarea a fost prelungită sau persoana care sufera de depresie are sentimente de suicid. Cu toate acestea, dacă aveți niște pâlpâiri de viață în interior (chiar dacă sunt profund acoperite) sau aveți o mare încredere în persoana dvs. de sprijin, vă puteți transforma viziunea de la moarte la viață. Atunci când modelul este schimbat pentru a include timpul social obișnuit cu persoane pozitive, de încredere, atunci lanturile depresiei pot fi desfăcute. Viața este readusă pe scena centrală, oferind morții din ce în ce mai puțin timp în centrul atenției.

Cum afectează depresia viața ta de zi cu zi?


Depresia poate avea impact asupra fiecărei zone din viața ta, inclusiv, dar fără a se limita la modul în care dormi și mănânci, educația și cariera, relațiile, sănătatea și concentrarea. Persoanele care suferă de depresie au adesea și tulburări comorbide, cum ar fi consumul de alcool și droguri sau alte dependențe. Depresia nu se produce doar pentru un individ în sine; aceasta poate afecta prietenii, familia, colegii și toată lumea din jurul tău. În plus, depresia poate avea un impact asupra performanței la locul de muncă sau a nivelului de concentrare, astfel încât poate afecta negativ productivitatea. Lăsând depresia netratată, aceasta poate duce la multe alte complicații în viața personală și profesională. Acesta este motivul pentru care este atât de important să cauți ajutor, nu doar pentru relații și muncă, ci pentru binele tău.

Ce poti sa faci ?


Vorbeste cu cineva din familia ta sau cu unul dintre prietenii tai. Puteți vorbi cu medicul dumneavoastră, cu specialistii in resurse umane la locul de muncă (daca este cazul) sau cu un terapeut. Dacă nu doriți să vorbiți cu cineva față în față, puteți vorbi cu cineva online. De fapt, psihiatrii folosesc videoconferința pentru terapie de ani de zile. Există profesioniști autorizați online cu care puteți vorbi fără o programare sau le puteți vorbi la telefon sau trimitand mesaje text. Cert este că, cu cât începi să primești tratament, cu atât vei începe să te simți mai bine. Nu-l ignorați și speră doar că va dispărea.

Conexiunile sociale te pot ajuta sa gasesti solutii


Dacă aveți depresie și ajungeți la o persoană de încredere, care nu este deprimată, pentru ajutor, obtineti unul dintre aspectele cele mai importante ale sprijinului social. Ajutarea oamenilor, dacă este aleasă cu înțelepciune, va va oferi o viziune asupra sănătății pe care nu o puteți vedea de unul singur. O persoană care nu este deprimată poate crea și captura o viziune mai sănătoasă asupra vieții voastre, ceva de care aveți nevoie cu adevărat pentru a vă îmbunătăți starea mintala. Este atât de ușor să pierzi perspectiva atunci când te afli în depresie, uitând chiar cum arătau și se simțeau perioadele sănătoase din viața ta.

Suportul social: o parte vitală a recuperării depresiei


Recuperarea in urmna depresiei poate fi un proces complex, dar nu trebuie să o faci singur. Sprijinul social se duce mult dincolo de prietenii dvs. care încerca să vă înveselească puțin. Este vorba de a face conexiuni autentice și de a petrece timp cu oameni de care vă pasă. Este vorba despre a ști ce contează pentru alți oameni. Depresia poate crea o groapă de disperare și o lipsă de speranță în interiorul tău. Atata timp cat petreci timp cu cei dragi din apropiere, groapa nu va fi la fel de înfricoșătoare. Plasa de siguranță este gata să te împiedice să cazi in ea.

Stabileste-ti timp pentru a petrece alaturi de cei dragi, cum ar fi jocuri sociale la final de saptamana. Sau iesi la plimbare, alaturi de un prieten sa un un animal de companie.

Autotratamentul


De asemenea, puteți petrece mai mult timp cu animalele de companie. Studiile au arătat că 74% dintre persoanele cu animale de companie raportează că au îmbunătățiri ale sănătății mintale de la deținerea unui animal de companie. Deși aceasta nu este o înlocuire a terapiei, s-a dovedit a fi un mare ajutor pentru aproape toți cei studiați. De asemenea, ajută să vorbim despre asta. Indiferent cu cine vorbești sau dacă doar o noti pe hârtie, este terapeutic să o scrii, să o spui și să o lași.

Indiferent de ceea ce alegeți să faceți, asigurați-vă că vă faceti timp pentru a vorbi cu cineva despre ceea ce simțiți. Depresia poate fi tratată și gestionată prin terapie și / sau medicamente. Autoritatile estimează că în Statele Unite, 16 milioane de adulți au avut cel puțin un episod depresiv major în 2012. Nu ești singur.

COMMENTS

BLOGGER

RECOMANDARI$hide=label$hide=pagel$hide=home


$hide=label$hide=pagel$hide=home

$hide=label$hide=pagel$hide=home

Nume

2k1,1,3d,1,4g,1,5g,3,abonamente,1,abuz,1,acasa gold,1,acasa tv,1,actori,5,actualizari,1,ada kaleh,1,adam sandler,1,adhd,2,administratie,1,adolescenti,1,advertorial,3,adwords,1,aer conditionat,1,afaceri,2,afterhills,1,agricultori,1,agricultura,2,ai,1,ai nostri,1,akta,3,al jazeera,1,alain delon,1,albine,1,alde,1,alegeri,3,alegeri parlamentare,1,alex florea,1,alexis bledel,1,ALIEN,1,alimentatie,3,alimente,2,allview,2,altex,2,altex travel,1,amadeus,3,amc,1,amenzi,1,amnistie,1,amy adams,1,ancom,5,andra,3,andreea marin,1,andrew garfield,1,android,5,anexietate,1,angajari,1,angajati,4,anm,1,anpc,1,antena 1,8,antena 3,3,antena play,1,anvelope,1,anxietate,13,apa,1,apartamente,1,apel umanitar,1,aplicatii,4,aplicatii mobile,3,apple,6,apple pay,1,appstore,1,apunctura,1,armata,1,arrival,1,arta,1,arte,2,artrita,1,asigurari,3,aspirator,1,astrologie,4,asus,1,autism,2,auto,6,autostrada,1,aviatie,1,avocati,1,axn,1,baby dady,1,bacaluareat,2,bai namol,1,balcoane,1,balea,1,banci,3,bansko,2,barack obama,1,baterii,1,batrani,1,bebelusi,1,bec inteligent,1,becuri,1,ben 10,1,benq,1,biciclete,2,biciclete electrice,1,bingo,1,birouri,1,biserica,3,bitcoin,1,bitstrip,3,black friday,5,black sea bike,1,blocare apeluri,1,bmx,1,bogdan albulescu,1,boli inima,1,bolt,1,bookster,1,botnet,1,branduri,1,brasov,1,bratara inteligenta,1,brigada sinucigasilor,1,bronzare,1,bruges,1,bts,1,bucatari,1,bucatarie,18,bucovina,1,bucuresti,2,bulgaria,3,burnout,1,bursa de valori,1,burse,1,cablu tv,1,cabral,2,calatorii,30,calculatoare,1,camelia bogdan,1,camera deputatilor,1,campanii,4,campanii umanitare,2,canabis,1,canal s,1,canalizare,1,cancan,1,cancer,3,canta acum cu mine,1,carduri de masa,1,cargus,1,carne,1,carrefour,4,cartea junglei,1,cartel alfa,2,cartele sim,1,carti,5,cartofi,1,cartoon network,2,case,1,catalin maruta,1,cautari misterioase,1,cazanele dunarii,1,ce spun romanii,1,cel,2,cerbul de aur,2,cercetare,1,cercetari,1,ces,1,cetate,1,cfr,1,champions league,2,chefi la cutite,1,chimioterapie,1,china,1,cinefan,106,cinema,48,cinemaraton,2,cinemax,1,citate,10,citit,1,city break,1,claudiu iorga palaz,1,clickbait,1,clips,1,cloud,2,cluj-napoca,1,cna,4,cod administrativ,1,comedy central,1,comercianti,1,comert,1,comic con,1,comisia europeana,1,companii,47,companii romanesti,1,competente digitale,1,competitii,3,comportament,1,computaris,1,comune,1,comunicare,1,concerte,7,concurs,1,concursuri,5,condus,1,confidentialitate,1,connections,1,consiliere,1,consiliul judetean,1,constanta,10,constipatie,1,constructii,5,consumatori,1,contactless,1,contrabanda,1,contracte de munca,1,cooperatica agricola,1,copacul cu povesti,1,copii,12,cora,1,cornel palade,1,coronavirus,4,coruptie,1,creditare,1,crimele din belfast,1,criminalitate,1,criptomonede,1,cuba,2,cultura,6,cumparaturi,2,cumparaturi online,1,cupluri,2,curent electric,1,curiozitati,1,curtea de arges,1,dan voiculescu,1,danone,1,dans,1,dansez printre stele,1,dark tower,1,dark web,1,date personale,1,dating,2,deezer,1,degete,1,delfinariu,1,delivery,1,delta dunarii,1,dementa digitala,1,dependenta,1,depresie,17,descopera romania,2,desene animate,1,deseuri,2,design,1,despresie,2,dezvoltare personala,1,diabet,1,diana munteanu,1,diaspora,1,digestie,1,digi,8,digi film,1,digi mobil,5,digi24,2,digifilm,1,digiromania,1,digisport,1,directia 5,1,discovery,1,discriminare,1,disney,2,diva,1,diverse,232,diversitate,1,divertisment,1,dna,1,dobanzi,1,dobrogea tv,1,documentare,3,dolcesport,1,donare,1,donatii,2,dorna,1,dragos patraru,1,drepturi de autor,1,drepturi tv,1,drone,1,dunare,1,dw,1,e-skates,1,easybe,1,easybox,1,ebu,1,ecdl,2,echipa nationala,2,echipamente radio,1,ecologie,1,economie,82,economine,1,editare video,1,editorial,1,edituri,1,eduaba,1,educatie,9,eforie nord,1,electric castle,1,electronice,4,elevi,1,emag,2,emisiuni,15,emma stone,1,enel,1,energie,4,energizante,1,engie,1,enisala,1,epson,2,ericsson,3,eskin,1,esports,1,euro 2020,1,euro 2024,1,euro 2028,1,euronews,1,europa fm,1,europa league,2,europa libera,2,eurosport,4,eurovision,8,evenimente,23,expeditii,1,expozitii,2,expunere soare,1,facebook,6,fake news,2,familie,2,fantana miorita,1,fantastic four,1,fara arma in linia intai,1,fara granite,1,fashion,2,feature1,33,feature2,30,featured,141,featured 2,1,federatia romana de fotbal,1,ferme,1,fermieri,1,festival,5,festivalul borsului de peste,1,festivalul oierilor,1,festivaluri,2,fetesti,1,fibra optica,1,film now,2,filme,84,filme independente,1,filme romanesti,2,finantare,1,fintech,1,firme,1,fitness,1,flanco,5,florenta,1,florin calinescu,2,florin ristei,1,focus sat,1,focus sat tv,1,fonduri europene,1,forta de munca,1,fotbal,9,foto,2,fotografie,1,france 24,1,fraude,1,frf,1,frigider,1,frumoasa si bestia,1,ftiness,1,fun,209,fundatia vodafone,2,gadgets,3,galaxy s10,1,galaxy s20,1,galaxy s9,2,game of thrones,4,games,22,games of thrones,1,gaming,2,ganduri,31,gardienii galaxiei,1,gastronomie,2,gastropan,1,gatit,1,gay,1,gaze naturale,1,gdpr,3,general scarisoreanu,1,ger,1,gillian anderson,1,gnocchi,1,google,6,google plus,1,google+,1,goon,1,goppo,2,gps,1,gravity summer jam,1,greva,2,gura dobrogei,1,gurmandio,1,guvern,1,hackeri,4,hacksaw ridge,1,haine,2,hand made,1,happy channel,1,hbo,10,hbo go,1,hd,1,hidroizolatii,1,hipermarket,1,history,3,home hub,1,homosexuali,2,horia brenciu,1,hoteluri,1,house of the dragon,1,huawei,1,iana,1,iarna,2,ie,1,ilike it,1,ilinca,1,iluminat,3,imbracaminte,1,imobiliare,3,imprimante,1,imprimare digitala,1,IMWorld,1,IN JURUL LUMII,7,incendiu,1,infocons,1,inna,2,inselatorii,1,instagram,1,insula ovidiu,1,intact,1,intalniri,1,inteligenta artificiala,2,internet,136,internet mobil,2,internet of things,1,internship,1,INTO THE BADLANDS,1,ion dichiseanu,1,ios,2,iot,3,iphone,3,iphone x,1,ipiff,1,ipocrizie,1,istoria fotbalului,1,istorie,2,it,1,it mania,49,iumor,1,jamie dornan,1,Jane Seymour,1,Jeremy Ragsdale,1,jeremy renner,1,jocuri,1,jocurile olimpice,1,joy,1,jucarii,2,Jurassic World,1,jurilovca,1,jurnalism,1,justin timberlake,1,justitie,3,jysk,1,kanal d,3,karaoke,1,kaspersky,4,kaufland,3,king arthur,1,kong,1,Kristen Bell,1,la la land,2,Lagardère,1,laptop,2,lasagna,1,leagoo s9,1,led,1,legea salarizarii,1,legi,2,legisltatie,1,legume,1,levis,1,lg,1,lg oled tv,1,libertate presa,1,libertatea,1,liceu,2,lidl,1,lifestyle,3,litera,1,litoral,1,LITORAL TV,1,liviu dragnea,1,livrare produse,1,locuinte,1,locuri de munca,5,look tv,2,ludovic orban,1,magazine,5,mai,1,maiaia,1,maini,1,mall,1,malware,2,mamaia,1,mamaia music awards,1,manastiri,2,mancare,3,manchester by the sea,1,manusi,1,mapn,1,maramures,1,mare,4,marius moga,2,mark zuckerberg,1,masina de spalat,1,masini electrice,1,mass media,1,masterchef,2,mcdonald's,2,media,169,mediatii,1,medicamente,1,medici,1,mediu,12,mel gibson,1,Melissa McCarthy,1,messenger,1,mestesug,1,meteo,1,michelle obama,1,mihaela radulescu,2,mihai bendeac,1,mihai bobonete,1,mihai petre,1,mindufness,1,minionii,1,ministerul apararii nationale,1,ministerul comunicatiilor,1,mireasa pentru fiul meu,1,mirela boureanu vaida,1,misiune imposibila,1,mission to earth,1,mocanita,1,moda,3,monede virtuale,2,monumente,1,moonlight,1,mori de apa,1,mos craciun,1,motivational,2,mr. bean,1,muzica,284,muzica clasica,1,naradix,1,nasa,1,natura,1,navodari,1,nebun de fericire,1,neidentificar,1,neptun tv,1,nest,1,netflix,7,nevazatori,1,neversea,3,nicole kidman,1,nokia,1,NOKIA 3310,1,nostalgia,1,notebook,1,nutiritie,1,nutritie,1,obor,1,oferta,1,oltchim,1,oms,1,one plus 5,1,one world radio,1,online,2,opc,1,operatori telefonie mobila,1,opinii,270,oppo,3,oracle,3,orange,4,organizatia mondiala a sanatatii,1,orsova,1,oscar,2,ouija,1,ovidius,1,owncloud,1,paduri,1,panouri fotovoltaice,1,paramount channel,1,parinti,3,parlament,1,parlamentare,1,parlamentul european,1,partide,1,paste,2,paula chirila,1,pensionari,1,personalitate,6,peste,1,Peter Dinklage,1,philips,1,piele,1,piele digitala,1,pilates,1,piratii din caraibe,1,pixels,1,placinta,1,plaja,2,planete,1,platfome online,1,platforme,10,platforme online,1,plati,3,pmp,1,pnl,2,politia romana,2,politica,55,port,1,port.ro,1,portare,1,portofoliu,16,posta romana,2,posturi tv,2,power rangers,1,poze,49,praga,1,praid,1,premii,4,preoti,2,prepay,1,presa,2,presedintele romaniei,1,prieteni,20,prieteni.,1,prietenii de la 11,1,prim ajutor,1,prima casa,1,prima tv,2,printrare 3d,1,prison break,2,pro cinema,1,pro tv,15,pro tv plus,1,probleme digestive,1,procter&gamble,1,profit.ro,1,program tv,1,programatori,1,proiecte,2,proiectoare,2,protectia consumatorului,2,protectia datelor,3,protest,1,proteste,3,psd,3,psihologie,41,publicitate,2,pungi biodegradabile,1,pungi plastic,1,pwc,1,questo,1,rabla,1,radar,2,radio,53,radio romania,2,radu micu,1,raja,1,rani emotionale,1,rasnov,1,ratc,1,ravasitul oilor,1,rcs-rds,15,realitate virtuala,2,realitatea tv,2,recenzii,13,reciclare,2,reclame,2,referedum,1,relatii,3,relaxare,1,religie,1,repatriot,1,restaurante,2,resurse umane,8,retail,3,retele sociale,3,retete culinare,18,revolut,1,ride sharing,1,ridley scott,2,robert tudor,1,roboti,1,robotizare,1,roland garros,2,romania,10,romania tv,2,Romanian Design Week,1,romanii au talent,1,romantic fm,1,romfilatelia,1,romica tociu,1,ronet,1,rowan atkinson,1,rudaria,1,rusia,2,ryan gosling,1,salariati,1,salarii,3,salarizare,1,salvati copiii,1,SAMSUNG,7,sanatate,58,sange,1,santorini,1,scania,1,scoala,4,securitate,2,seenow,1,segway,2,senat,1,seriale,23,shakira,1,shaorma,1,shopping,5,sibiu,1,signify,2,simona halep,3,sindicat,1,sindicate,3,sistem imunitar,1,sistem medical,1,ski,1,sky news,1,slabire,1,smart home,1,smart tv,1,smartphone,7,smiley,1,sms,1,smurd,1,social media,1,societate civila,1,soferi,1,software,1,somn,1,sony,1,sos de rosii,1,spatiu,1,spektr,1,spital,1,spitale,1,spitalul clinic judetean constanta,1,sport,60,sport.ro,2,spotify,1,star taxi,1,star wars,2,starea natiei,1,start-up,4,Start-Up Nation,1,statistica,1,statistici,1,Steven Soderbergh,1,stiinta,20,stil de viata,1,stiri,79,stiri false,1,stomac,1,stranger things,1,strangere de fonduri,1,streaming,1,stres,3,studenti,1,studii,2,subtitrari,1,suicide squad,1,tabu,1,talent show,2,tarani,1,targ,1,taxa,1,taxe,1,taxi,2,taxify,1,tcl,2,team building,1,teatru,1,techirghiol,1,Technology Week,1,tehnologie,103,telecomunicatii,34,telefoane,4,telefonie,5,telefonie mobila,1,telekom,5,telekom sport,1,televiziune,403,televiziune prin cablu,4,televiziune romana,1,televiziunea romana,4,televiziuni,1,televizoare,1,tenis,5,teodosie,2,terapie,5,terapie lumina,1,the boss,1,the jungle book,1,the purge,1,the vampire diaries,1,tichete cadou,1,tiff,3,TIGARI,2,tigari electronice,1,timbre,1,timisoara,1,timp liber,3,tineri,3,tinitus,1,tnt,4,tom cruise,1,tom hardy,1,tomis,1,tomorrowland,1,tort,1,tortellini,1,tracking,1,traditii,1,trafic de persoane,1,TRAILERE,6,trainwreck,1,transilvania international film festival,1,transport,4,transport aerian,1,tranzactii,1,TRAPPIST-1,1,travel,1,tren,1,tron,1,trotinete,2,tulcea,1,turcia,1,turism,17,tutun,4,tv,2,TV ONLINE,10,tvr,8,tvr hd,2,twin peaks,1,ucraina,2,ue,1,uefa,1,uite cine danseaza,1,uniunea europeana,4,universitati,2,unsane,1,untold,1,upc,5,urzeala tronurilor,2,utile,11,vacante,1,vaccinare,1,valea muta,1,valentin uritescu,1,vanzari,1,vatican,1,vedete,195,vestimantie,1,vibe fm,2,video,263,video on demand,7,violenta,2,virgin radio,2,virusi,1,viscol,1,visual fan,1,vitamine,1,vlog,7,vocea romaniei junior,3,vodafone,24,volte,1,vr,1,warcraft,1,warner tv,1,website,3,welcome,1,westworld,1,whatsapp,1,will,1,william shakespeare,1,wimbledon,1,windows 10,1,wizz air,1,wowbiz,1,x factor,2,xiaomi,3,youtube,2,youtube shorts,1,zapada,1,zarnesti,1,ziare,22,zilele prieteniei bergenbier,1,ziua copilului,1,ziua independentei,1,
ltr
item
Bogdan Chirea: In lupta cu depresia si anxietatea - episodul 5
In lupta cu depresia si anxietatea - episodul 5
Viata noastra sociala si relatiile joaca un rol extrem de important in tratarea starilor de depresie si anxietate. Asa ca este foarte important sa apelam la cei dragi sau sa gasim alinarea alaturi de un animal de companie.
https://1.bp.blogspot.com/-lYe0VHp1Woc/Xb_QxvE-OmI/AAAAAAABwrk/k25gOGhQq3EOYVr5iQDE7z1xHu_UDE76QCLcBGAsYHQ/s640/depresia%2B5.PNG
https://1.bp.blogspot.com/-lYe0VHp1Woc/Xb_QxvE-OmI/AAAAAAABwrk/k25gOGhQq3EOYVr5iQDE7z1xHu_UDE76QCLcBGAsYHQ/s72-c/depresia%2B5.PNG
Bogdan Chirea
https://www.bogdan-chirea.ro/2019/11/in-lupta-cu-depresia-si-anxietatea.html
https://www.bogdan-chirea.ro/
https://www.bogdan-chirea.ro/
https://www.bogdan-chirea.ro/2019/11/in-lupta-cu-depresia-si-anxietatea.html
true
2613074061517816076
UTF-8
Toate postarile incarcate Nici o postare gasita VEZI TOT Mai mult Raspunde Anulare raspuns Sterge De Acasa Pagini POSTARI Vezi tot RECOMANDAT ETICHETA ARHIVA CAUTA TOATE POSTARILE Nu au fost gasite articole pe baza cautarii tale Inapoi acasa Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata DUM LUN MAR MIE JOI VIN SAM Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec acum acum 1 minut acum $$1$$ minute acum o orao acum $$1$$ ore Ieri Cu $$1$$ zile in urma Acum $$1$$ saptamani mai mult de 5 saptamani Followers Follow Continut premium blocatD PASUL 1: Share pe o retea sociala PASUL 2: Click pe linkul postat pe reteaua sociala Copiaza tot codul Selectare cod Toate codurile au fost copiate Daca nu poti copia codurile / textele, apasati [CTRL]+[C] (sau CMD+C pe Mac) pentru a copia