Una din primele platforme de servicii video on demand dar si de posturi tv in direct, Seenow, s-a inchis oficial incepand cu luna noiembrie.


Platforma a fost dezvoltata de compania DirectOne si a fost printre primele care a putut fi folosita pe o gama larga de dispozitive: laptop/PC, telefoane mobile, tablete si smart TV.

Detinatorii platformei au solicitat catre CNA retragerea avizului de transmisie online dupa ce in prealabil au solicitat schimbarea actionariatului.

Chiar si asa, inchiderea serviciului parea iminenta avand in vedere ca de foarte mult timp canalele disponibile nu erau functionale.

De-alungul timpului Seenow a oferit contracost pachete TV de transmisie online pentru diferite posturi tv romanesti si straine dar si continut video la cerere.

In trecut, DirectOne a colaborat cu operatori de telecomunicatii pentru dezvoltarea de servicii de live tv. Printre parteneri s-au aflat Romtelecom, pentru portalul Dolcetv.ro si, de asemeneea, a existat aplicatia Seenow powered by Vodafone.

Inainte de inchiderea oficiala, Seenow oferea un pachet Freezone cu acces la o serie de posturi tv cu transmisie free-to-air, care a devenit la randul lui nefunctional.