Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

PwC a fost desemnat liderul serviciilor de consultanță în domeniul securității cibernetice în Europa

PwC a fost desemnat liderul serviciilor de consultanță în domeniul securității cibernetice în Europa de către Forrester, una dintre cele...PwC a fost desemnat liderul serviciilor de consultanță în domeniul securității cibernetice în Europa de către Forrester, una dintre cele mai influente firme de cercetare la nivel mondial.

”Ne dorim să construim o societate digitală mai sigură pentru companii și consumatori, iar distincția Forrester este o recunoaștere a muncii noastre. Securitatea cibernetică reprezintă unul dintre pilonii principali de dezvoltare a serviciilor PwC”, a declarat Mircea Bozga, Partener PwC România.

Mircea Bozga, PwC Romania


Potrivit raportului Forrester, PwC a demonstrat o abilitate excepțională de a îmbina abilitățile tehnice cu comunicarea la nivel executiv, referințele clienților menționând ca puncte forte consultanți de înaltă calificare și experiență, flexibilitate și cunoașterea industriei.

PwC este o rețea de firme prezentă în 158 de țări cu mai mult de 276.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS