Dacă ați discutat vreodată pe WhatsApp despre un trailer pe Netflix și a trebuit să părăsiți aplicația pentru a il urmări, WhatsApp are o nouă caracteristică pe care o veți aprecia.


Acum puteți urmări trailere Netflix direct în WhatsApp. Este o schimbare simplă, dar ar putea fi utilă pentru persoanele care urmăresc o mulțime de productii pe Netflix și planifică viziionari cu prietenii și familia.

Deocamdată funcția Netflix este disponibilă doar pe cea mai recentă versiune iOS a aplicației. WhatsApp nu a anunțat oficial noua funcție insa aceasta a fost observată de un urmăritor WABetaInfo - și nu știm când ar putea ajunge pe Android.



Evident puteti urmari doar trailere direct pe Whatspp. Dacă doriți să vitizionati o emisiune sau un film complet, va trebui totuși să vă îndreptați către aplicația Netflix.

Anul trecut, o actualizare WhatsApp a făcut posibilă vizionarea videoclipurilor Instagram și Facebook direct în aplicație. Deci nu este deloc surprinzător faptul că WhatsApp adaugă mai mult conținut video ce poate fi urmarit in aplicatie.