Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

WhatsApp va permite sa vizitionati trailere de pe Netflix direct in aplicatie

Dacă ați discutat vreodată pe WhatsApp despre un trailer pe Netflix și a trebuit să părăsiți aplicația pentru a il urmări, WhatsApp are ...


Dacă ați discutat vreodată pe WhatsApp despre un trailer pe Netflix și a trebuit să părăsiți aplicația pentru a il urmări, WhatsApp are o nouă caracteristică pe care o veți aprecia.


Acum puteți urmări trailere Netflix direct în WhatsApp. Este o schimbare simplă, dar ar putea fi utilă pentru persoanele care urmăresc o mulțime de productii pe Netflix și planifică viziionari cu prietenii și familia.

Deocamdată funcția Netflix este disponibilă doar pe cea mai recentă versiune iOS a aplicației. WhatsApp nu a anunțat oficial noua funcție insa aceasta a fost observată de un urmăritor WABetaInfo - și nu știm când ar putea ajunge pe Android.Evident puteti urmari doar trailere direct pe Whatspp. Dacă doriți să vitizionati o emisiune sau un film complet, va trebui totuși să vă îndreptați către aplicația Netflix.

Anul trecut, o actualizare WhatsApp a făcut posibilă vizionarea videoclipurilor Instagram și Facebook direct în aplicație. Deci nu este deloc surprinzător faptul că WhatsApp adaugă mai mult conținut video ce poate fi urmarit in aplicatie.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS