Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Apple va organiza ceremonia Music Awards pentru a celebra cei mai buni artisti de pe Apple Music

La putin timp dupa ce Spotify a anunțat va organiza um show de decernare de premii muzicale, Apple a făcut același lucru. Apple Music Aw...La putin timp dupa ce Spotify a anunțat va organiza um show de decernare de premii muzicale, Apple a făcut același lucru. Apple Music Awards este o „sărbătoare a celor mai buni și mai îndrăzneți muzicieni din 2019 și a impactului enorm pe care l-au avut asupra culturii globale în acest an”.

Evenimentul Apple Music Awards va avea loc la Teatrul Steve Jobs din Apple Park, miercuri, 4 decembrie, și va fi transmis în direct pe serviciul iTunes.

Vedeta spectacolului va fi Billie Eilish, care își va celebra premiul Artistul Anului cu o reprezentație specială in cadrul evenimentului. Alți câștigători sunt Lizzo, în calitate de artist al anului, și Lil Nas X, care primește premiul Cântecul Anului pentru melodia sa Old Town Road.

Placheta inmanata castigatorilor Apple Music Awards

Și, pentru că este vorba despre Apple, premiile fizice în sine sunt un serios plus, cu o placă de siliciu personalizată suspendată între sticla lustruită, un corp de aluminiu anodizat și modele create de o litografie ultravioletă.


Ceremonia Apple Music Awards poate fi urmarita LIVE pe iTunes.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS