Vodafone Romania lanseaza o noua campanie in cadrul aplicatiei My Vodafone care ofera utilizatorilor, in premiera, posibilitatea de a dona catre patru cauze sociale sustinute de Fundatia Vodafone Romania.

In cadrul aplicatiei, pentru fiecare categorie de premii, utilizatorii vor primi cartonase joker care le ofera posibilitatea de a dona 1 euro catre una dintre cauze: extinderea sectiei de nou-nascuti de la spitalul Marie Curie, programele Investitie in mediul rural – „Dinti sanatosi” si „Transport in mediul rural”, precum si Scoala din valiza.

In aceasta campanie unica, clientii Vodafone vor castiga premii importante, iar sute de copii beneficiari ai programelor derulate de Fundatia Vodafone Romania vor primi bunuri care le vor imbunatati calitatea vietii.
Utilizatorii My Vodafone au posibilitatea de a castiga doua Ford Puma, in timp ce Ford va dona un microbuz pentru transportul scolarilor de la Scoala Gimnaziala nr. 4 din Turnu Magurele, judetul Teleorman. In plus, clientii vor castiga 500 de periute electrice Philips Sonicare Protective Clean 4500, in timp ce, la finalul campaniei, Philips va dona 500 de periute identice pentru copiii inscriti in cele 12 centre scoala dupa scoala din programul national Investitie in Mediul Rural.

La fel ca si in campaniile precedente, utilizatorii au oportunitatea de a castiga smartphone-uri, mai precis 120 de Samsung Galaxy A80. Vodafone va dona 120 de tablete Vodafone Smart Tab N8 pentru programul national Scoala din Valiza.

Pe langa toate acestea, campania include 5 premii a cate 10.000 de euro oferite de MasterCard si 50 de premii a cate 1.000 de euro oferite de Vodafone.

Fiecare dintre cele patru cauze ale Fundatiei are dedicata o colectie de cartonase cu benzi desenate care prezinta o poveste referitoare la proiectul respectiv. Mai multe informatii despre cauzele desfasurate si sustinute de
Fundatia Vodafone Romania sunt disponibile pe site-ul fundatiei.

Noua campanie este promovata sub sloganul „Premiile tale fac fapte bune” si se desfasoara intre 4 decembrie 2019 si 4 martie 2020.