Vodafone Romania este, din 2020, sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis - Grand Slam si circuitul ATP - difuzate de canalele Eurosport.

Incepand cu Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie 2020), clientii Vodafone si UPC vor putea viziona toate meciurile de tenis din competitiile mentionate anterior pe canalele Eurosport 1 si 2, disponibile in grilele Vodafone TV si UPC.

Mai mult decat atat, din 15 ianuarie, toate canalele din portofoliul Discovery disponibile in reteaua UPC (Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery) vor fi incluse si in grila Vodafone TV.

Fie ca este vorba despre meciurile de feminin sau de masculin, clientii Vodafone pot vedea oriunde, pe telefon sau tableta, prin intermediul Vodafone TV, partidele de tenis de la Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon, US Open si din Circuitul ATP, pe Eurosport. De asemenea, iubitorii sportului vor putea urmari acasa cele mai importante competitii sportive din lume, de la fotbalul din Premier League si FA Cup, la schi, handbal si snooker prin intermediul pachetelor de televiziune UPC.

In plus, din 17 ianuarie, in grila digitala UPC se va lansa, in premiera in Romania, canalul Eurosport 4K, care ofera utilizatorilor o experienta superioara de vizionare, datorita rezolutiei Ultra HD. Pentru inceput, noul canal Eurosport va fi disponibil abonatilor din Bucuresti, urmand ca acesta sa fie inclus treptat in grilele digitale ale abonatilor UPC din toata tara.