Jurnalele de știri ale televiziunilor au devenit un soi de gluma proasta și un spectacol penibil. Nu e de fapt nimic nou sub soare iar imaginile capturate de mine nu au strict legătură cu faptul că aș avea ceva cu postul in sine. Totuși nu pot sa nu remarc că Digi24 s-a văzut în cele din urmă nevoita sa se prostitueze de dragul audienței. Daca așa merg lucrurile la ei, in alta parte îmi imaginez că e mult mai rău.

Cel mai grav e gradul de ipocrizie al televiziunilor care transmit mesaje ale autorităților care îndeamnă la calm și ca populația sa nu intre în panica.

Și cu toate astea orice știre banala are aspect de breaking news. Inteleg acum că autoritățile vor sa ia legătura cu Facebook și Google că sa oprească avalanșa asta de știri false . Nu știu ce au de gând să facă cu manipularea de la tv.

Circulă știri cum că avalanșa românilor în supermarketuri e tot una falsă și că a fost pusă în scenă de niste jurnalisti de la Antena 1/3. Se mai perinda niste rafturi goale și pe la Digi. Pot sa spun că aseară am fost într-un hipermarket care era bine aprovizionat și nu se bătea nimeni pe făină și pateu.



 Mai avem un roman cu coronavirus care zice că nu are nici pe naiba și că nu a intrat în contact cu deja celebrul italian. Dar jurnaliștii spun că românul e in carantina și sub tratament ... doar că nu știm ce tratament, că toți se plâng că e un virus mortal pentru care nu exista tratament .

Nu am văzut nici o televiziune care sa ne explice cum a ajuns coronavirus in Italia (nici italienii nu știu de fapt ) și nici daca au mâncat și ei diferite specii de lilieci sau animale exotice (că zile întregi au disecat subiectul).

In schimb lumea iese cu furci și topoare in stradă că nu vor centre de carantină la ei. Daca pe porci și pe găini le-au omorât pe capete, indiferent că erau sau nu sănătoase, că sa opreasca alte boli mortale, la oameni manipularea pare ca merge la fel de bine tot inspre interesele comerciale ale unora.

Până una alta poate înțelegeți unde bate titlul apa și săpunul sunt sfinte.... Și da, s-a terminat cu pupatul icoanelor in biserica și se vine cu propria linguriță de acasă pentru împărtășanie...pentru că Doamne ajuta sa nu racim , pardon sa nu luam coronavirus !



Dupa ce românii au descoperit că primul lor caz de coronavirus nu mai exista, nici italianul care l-ar fi infectat nu are coronavirus conform italienilor.

Jurnalism marca Digi24. De 12 minute jurnalul principal abordeaza subiecte legate de alți români infectați cu coronavirus. In acelasi timp pe siteul lor a doua știre spune că românul testat pozitiv cu infecția a fost retestat iar rezultatul a fost NEGATIV.



Pe post nici măcar o vorbă despre acest subiect. Deși stirea de pe pagina lor este datată 15:45 , nici o vorbă despre subiect. Apoi într-o transmisiune în direct, un corespondent al stației din Italia spune că italianul care ar fi adus Coronavirus in Romania a fost și el retestat in Italia și testul lui a iesit tot NEGATIV. Încercând să dezvolte subiectul corespondentul este intrerupt pentru o așa zisa știre de ultimă oră. După 20 de minute prima mențiune despre testul negativ al romanului: "Nu înseamnă că nu a avut ci că s-a vindecat".