evomag.ro

Recent

latest

Noi titluri pentru pasionatii de psihologie

miercuri, martie 04, 2020

/ by Bogdan Chirea


Trăim într-o lume în care părem setați pe repede înainte iar multi dintre noi cautam disperați soluții pentru a ne elibera de stres și a ne regăsi în propria noastră viață.

Daca esti pasionat de psihologie, editura Curtea Veche anunta lansarea a trei titluri noi in care veți găsi unele răspunsuri și exemple despre cum să vă redescoperiți și, de ce nu, chiar să vă eliberați mintea de problemele care vă frământă.

Antrenează-ți creierul! – Joe Dispenza

Într-o lume în care suntem mai mereu pe repede înainte, uitând de multe ori să trăim cu adevărat, Antrenează-ți creierul!, a lui Joe Dispenza, ne devoalează nebănuitele conexiuni existente între trup și minte. În plus, cartea reprezintă un adevărat ghid către misterele creierului uman, „comandantul” existenței noastre.

Cum ne eliberăm de starea de nefericire continuă care ne acaparează viața? De ce aproape orice acțiune din viața noastră ajunge să se transforme într-un stres permanent, riscând să ne îmbolnăvim?

Rețeta se află chiar in paginile acestei cărți. Citind-o, vei descoperi cum poți deveni un om nou, folosindu-te de puterea nebănuită a minții. Pentru asta trebuie să cauți experiențe inedite, dar mai ales să înțelegi că meditația, introspecția și gândurile noastre sunt cele care dau sens poveștilor trăite de noi.

Regândirea infidelității - autor Esther Perel

Cartea Regândirea infidelității a lui Esther Perel – considerată la nivel internațional unul dintre cei mai buni terapeuți în probleme conjugale –încearcă să găsească un răspuns la întrebarea „De ce înșală oamenii?“

Citind-o, vei găsi răspunsul la câteva întrebări care te-au frământat, cu siguranță, de-a lungul vieții. Mai exact, ce îi determină pe oameni să calce strâmb, uneori chiar și atunci când au o căsnicie fericită? De ce doare atât de mult trădarea și cum ținem aprinsă scânteia iubirii? Ce înseamnă, de fapt, infidelitatea?

Sunt doar câteva dintre întrebările la care terapeutul Esther Perel oferă răspunsurile de care oamenii au nevoie în unele momente ale vieții lor.
Visul mărturisit al autoarei a fost de a provoca o discuție sinceră între cititor și partenerul său de cuplu despre ce mai înseamnă în ziua de astăzi iubirea, fidelitatea, pasiunea, adevărul și iertarea.

Foloseşte-ţi mintea ca să întinereşti – dr. Daniel G. Amen

Mintea noastră are resurse nebănuite. Dacă știm să o folosim și să o facem să ne devină cel mai bun aliat, atunci nu doar că ne vom transforma întreaga viață, ci vom diminua și multe dintre efectele îmbătrânirii. Toți visăm la tinerețe fără bătrânețe, însă cum să reușim acest lucru în condițiile în care ne stresăm, zi de zi, creierul?

În cartea Foloseşte-ţi mintea ca să întinerești, scrisă de Daniel G. Amen, găsești cei 10 paşi recomandați de dr. Amen care îţi sporesc semnificativ şansele de a trăi mai mult şi de a avea o viaţă mai bună.

Ecuația este simplă: Dacă-ţi poţi schimba creierul, îţi vei putea schimba atât vârsta, dar mai ales viaţa!

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

Citește-ne și pe Google News

litera.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo