Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Comedy Central HD intra in oferta Vodafone

Din luna august, clientii Vodafone se pot bucura de show-uri de comedie la cea mai buna calitate, deoarece Comedy Central HD este disponibil...


Din luna august, clientii Vodafone se pot bucura de show-uri de comedie la cea mai buna calitate, deoarece Comedy Central HD este disponibil in grila digitala.

In fiecare zi, oamenii au oportunitatea de a descoperi programe de comedie de cea mai buna calitate, care ii vor face sa rada, de la momente de stand-up, la show-uri TV premiate la nivel international.

De exemplu, utilizatorii Vodafone sunt invitati sa se bucure de serialul „Friends” de luni pana vineri la 17:30. Serialul american este o productie foarte populara, avand peste 200 de nominalizari si 77 de premii castigate, printre care si un Glob de Aur. 

Totodata, de luni pana vineri, oamenii sunt invitati sa urmareasca „Fresh Prince from Bel-Air” de la ora 20. Imediat dupa, serialul animat „Rick si Morty” va fi difuzat de la ora 00:30. 

Comedy Central HD este disponibil in toate pachetele digitale, iar utilizatorii il pot gasi in grila digitala pe pozitia 154.


Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS