TCL a lansat recent trei noi modele TV care pun în evidență capacitățile excepționale de imagine și sunet ale produselor companiei. Noile modele de televizoare C, C72+ si C82 au fost lansate la Consumer Electronic Show, dublate de evenimentul exclusivist de presă al TCL Europe - Display Greatness.

Seria C cuprinde modelele: C72, C72+ și C82, fiecare atingând și aducând un nou nivel de performanță pe piață. 

Seria TCL C72 redă impecabil toate nuanțele surprinse de camerele de filmat performante, asigurând un nivel de reproducere a culorilor, detalii și profunzime de neegalat de către orice alt LED sau TV OLED. Cu tehnologia QLED ai garanția unei experiențe de nivel cinematografic acasă. 


Datorită afișajului nativ de 100Hz, C72+ stabilizează acțiunea pe ecran, prezentând cadre de o acuratețe superioară, fascinantă. Mai mult, algoritmul MEMC al TCL depășește orice așteptări atunci când vizionezi conținut care implică scene rapide: meciuri de sport, emisiuni de aventură sau filme de acțiune.

Seria TCL C82 este dotată cu tehnologia originală TCL Mini-LED. Cu acest afișaj Mini-LED unic, de înaltă performanță, capabil să ofere 20 opriri ale intervalului dinamic, mii de mini-LED-uri creează o luminozitate excelentă, gradații mai subtile între nuanțele de negru, detalii excepționale ale umbrelor, o cromatică vivace și culori impresionante, obținându-se astfel performanțe HDR mai bogate și mai realiste. 



Seria C - beneficii

Toate modelele noi din Seria C vin cu multi-HDR, permițând vizionarea și adaptarea conținutului la cel mai bun format, fie că vorbim despre filme, seriale, documentare, desene etc. Dolby pe Netflix sau Disney, fie că ne referim la HDR10+ pe Amazon Prime Video. În plus, un alt mare beneficiu este că 4K HDR Dolby Vision IQ, care este disponibil pe C72+ și C82, optimizează calitatea imaginii, raportându-se și la condițiile de iluminare din camera în care are loc vizionarea. Totodată, noua serie de televizoare C vine cu cea mai recentă versiune de Android TV, versiunea 11, și cu Google Assistant încorporat, ca parte a pachetului. Astfel, orice utilizator va putea să găsească prin comandă vocală cel mai nou film, să verifice scorul jocurilor de fotbal sau să schimbe luminozitatea fără a părăsi ecranul principal de vizionare.



Prin capacitățile avansate de voice-control, combinate cu Google Assistant, televizorul Android TCL face ca viața să fie mai simplă, ușoară și inteligentă în orice cămin. Prin Alexa, consumatorii vor putea să redea muzică, asculte știri, verifice vremea, regleze volumul televizorului, să schimbe canalul, să controleze și alte dispozitive conectate la TV și multe altele.

Un alt mare plus este că Google Duo funcționează perfect pe seria de televizoare C de la TCL: apelurile video sunt gratuite, simple și de înaltă calitate, conectându-vă repede și ușor cu familia și prietenii.

Seria C82 înglobează caracteristicile de ultimă generație ale inovațiilor TCL și reflectă devotamentul companiei față de dezvoltarea tehnologiei ecranelor Mini-LED, în timp ce seriile C72 și C72+ aduc tehnologia Quantum Dot Display la un alt nivel, oferind utilizatorilor experiența cinematografică la superlativ, acasă, ca parte a unui stil de viață smart și interconectat.

Inovațiile și lansările prezentate fac parte din strategia AI x IoT a TCL, realizate sub deviza #ExperienceMore, prin care TCL prezintă cele mai noi echipamente dotate cu inteligență artificială (AI) și dispozitive de zi cu zi, dotate cu senzori (IoT,) într-o gamă largă și impresionantă de oferte.