altex travel

Altex, retailerul romanesc ce detine magazinele fizice si online Altex si MediaGalaxy, intra pe piata de turism si isi lanseaza propria agentie de turism pe care o denumeste Altex Travel.

Agentia Altex Travel opereaza in toate magazinele fizice din tara ale companiei si online pe site-ul dedicat.

Oferta Altex Travel include circuite in Maroc, Spania, Portugalia, Cipru de Nord, Turcia si Israel. Agentia ofera calatorii in destinatii exotice precum Kenya, Maldive, Republica Dominicana, Tunisia, Dubai, Zanzibar, Bali, Cancun. Plecarile se fac din Bucuresti sau Cluj Napoca. Pentru un sejur de 7 nopti, 2 persoane, la un hotel de stele in Tunisia preturile incep de la 558 de euro, fiind inclus si zborul.

Altex Travel ofera destinatii in diferite zone populare ale Greciei: Rhodos, Creta, Atena, Mykonos, Corfu, Santorini, Thasos s.a. 

Spre exemplu, un sejur de 7 zile, 2 persoane, all inclusive, fara transport inclus, la un hotel 4 stele in Rhodos costa 857 de euro. 

In ceea ce priveste ofertele din Turcia acestea includ sejururi in Antalya si Bodrum.

Altex Travel a fost lansată în parteneriat cu una dintre cele mai mari agenţii touroperatoare din România, Karpaten Turism,.

Clienţii au posibilitatea să-şi aleagă vacanţele mult visate, direct în magazinele Altex şi Media Galaxy, dar şi online. Oferta de lansare include peste 10.000 de pachete turistice, către ţări precum Grecia, Egipt, Turcia, Dubai, Croaţia, Spania, Portugalia şi destinaţii exotice consacrate ale agenţiei Karpaten Turism – Maldive, Republica Dominicană, Kenya sau Zanzibar.

Clienţii pot verifica ofertele Last minute disponibile atât pe platforma online, cât şi în magazine iar compania spune ce prin Altex Travel, se pot cumpăra pachete turistice şi în rate lunare egale, prin intermediul serviciului de creditare din magazine şi online prin Credex, pentru servicii turistice în valoare de până la 30.000 lei, cu perioada de rambursare între 3 luni şi 5 ani. De asemenea, clienţii au posibilitatea de a achiziţiona asigurări storno şi de călătorie. 

Altex Travel se adresează clienţilor care vor să călătorească şi vine în completarea gamei de produse şi accesorii de vacanţă oferite de Altex prin camere foto, boxe portabile, căşti, genţi de voiaj, produse de protecţie solară, din care clienţii îşi pot alcătui un bagaj de călătorie ideal pentru un concediu reuşit. 

Suntem o companie extrem de atentă la nevoile clienţilor noştri, iar Altex Travel este modul nostru de a reacţiona la cererea pieţei. Altex Travel oferă o gamă variată de servicii turistice atât în ţară cât şi în străinătate. Ne propunem să devenim un jucător important pe piaţă, să ne diversificăm portofoliul de produse şi destinaţii şi să oferim clienţilor noştri preţuri mici la vacanţele mult visate”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Altex nu este primul retailer comercial din Romania care a incercat sa activeze pe aceasta piata. Lidl si-a inchis recent divizia Lidl Tour pe fondul pandemiei de coronavirus.