Nici nu s-a terminat bine EURO 2020 ca deja ne punem pe plans, vestea dramatica a serii fiind reprezentata de anuntul PRO TV ca va fi difuza si editiile EURO 2024 si 2028.

Daca v-au enervat din cale afara comentariile lui Mihai Mironica, ale Ioanei Cosma si ale cuplului de comentatori Premier League, inchiriati de la Eurosport, chinul va continua.

Cel mai sters turneu final in materie de prezentare tv se va zbate in agonie pentru inca doua editii. Sa speram ca pana atunci PRO TV va gasi niste experti, altii decat vesnicii Victor Piturca si Ciprian Marica.

Si acum, comunicatul:

PRO TV anunta ca a reusit sa incheie achizitionarea drepturilor de difuzare a urmatoarelor doua editii ale Campionatului European de Fotbal UEFA (2024 si 2028). 

UEFA EURO 2024 se va disputa in Germania, iar gazda UEFA EURO 2028 este preconizat sa fie anuntata in 2022. 24 de echipe se vor afla la startul fiecarui turneu si vor lupta pentru titlul de viitoare Campioana a Europei. 

”Romanii iubesc sa urmareasca meciurile de fotbal, iar in 2016 si 2020 au avut ocazia de a vedea turneele EURO la PRO TV. Deoarece dorim sa oferim publicului PRO TV, in continuare, bucuria de a-si sustine echipele favorite si ca urmare a bunei colabari cu UEFA, ne face placere sa va anuntam ca am finalizat achizitia drepturilor de difuzare pentru urmatoarele doua Campionate Europene. Meciurile puternice de fotbal se vad la PRO TV!”, declara Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV. 

”PRO TV a fost o gazda foarte buna pentru UEFA EURO 2016 si 2020 in Romania. Suntem incantati sa extindem parteneriatul cu PRO TV pentru urmatoarele doua editii ale UEFA EURO care se vor disputa in 2024 si 2028. Suntem convinsi ca PRO TV va continua sa ofere o expunere excelenta pentru UEFA EURO tututor fanilor fotbalului din Romania prin canalele TV si prin platformele lor digitale” -  Guy – Laurent Epstein, directorul de Marketing al UEFA.

Desigur, directoru de marketing nu s-a uitat de fapt nici o secunda la transmisia PRO TV ci doar s-a uitat la niste cifre de audiente si la extrasele bancare cu taxele de licentiere.