Focus Sat, furnizorul de televziune prin satelit si online, ce a ajuns in proprietatea Canal+ anunta lansarea canalului de televiziune Focus Sat TV, ce inlocuieste canalul informativ si vine cu continut premium si original.

Postul a fost lansat pe 12 iulie si este gratuit pentru toți clienții Focus Sat în toate pachetele TV satelit și TV online. Canalul peste 100 de ore de conținut original și premiere naționale în lunile care urmează. Printre productii se afla seriale exclusive Canal+ Création Original, ce vor fi difuzate, în premieră națională, precum: Baron Noir, Pedagogul, Paris Police 1900, Moscow Noir, Pro și Contra.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces pe poziția nr. 1 din grilă în ambele oferte cu și fără abomanent, precum și în pachetele TV Online Play TV, fără costuri suplimentare.

Ca parte din M7 Canal+ Group, Focus Sat și-a propus să transforme Focus Sat TV într-o destinație pentru toți cei care sunt în căutare de momente unice de acțiune, mister, suspans și emoție, oferind divertisment plin de rafinament, o experiență originală de vizionare menită să ne transpună în realitatea surprinzătoare a filmelor și poveștilor care te țin cu sufletul la gură. 

Această lansare este posibilă ca urmare a accesului la conținutul tv bogat și extrem de variat din biblioteca video Canal+ și este parte dintr-o strategie internațională a grupului, astfel de schimbări având loc treptat în mai multe piețe europene. 

La pachet cu noul post, vor veni și multe seriale europene multipremiate, producții Canal+ Création Originale. Multe dintre ele reprezintă o premieră exclusivă pentru România. Sunt programate 9 titluri de seriale originale anul acesta, peste 100 de ore de conținut nou. Se vor lansa unul după altul începand din 12 iulie 2021 și până la începutul anului viitor, toate subtitrate în limba română: Baron Noir/3 sezoane The Teach/2 sezoane Zero, Zero, Zero Paris Police 1900 Moscow Noir Nox The Five Pros & Cons/2 sezoane Trust Me/2 sezoane.

Primul serial difuzat la Focus Sat TV este Baron Noir, producție originală Canal+ Création Originale. Episoadele în premieră sunt programate lunea și joia, câte două începând de la 21:30. Serialul prezintă o poveste fascinantă despre lupta politică pentru putere prin orice mijloace și are în distribuție actori francezi de elită precum Niels Arestrup, Kad Merad și Anna Mouglalis. Într-o poveste de o amploare epică, politicianul francez Philippe Rickwaert (Kad Merad) tânjește la răzbunare împotriva dușmanilor săi politici. 

Cariera politică a lui Philippe este devastată, după ce este sacrificat de candidatul de Stânga, Francis Laugier (Niels Arestrup), pentru a-și salva locul în alegeri. Pas cu pas, Philippe complotează împotriva lui și încheie o alianță cu cel mai apropiat consilier al său, Amélie Dorendeu (Anna Mouglalis). Pe cât de înșelător de sincer este, Philippe își cultivă prietenii printre straturile sociale, de la poliție, la lumea interlopă. Viața lui este un haos fascinant, organizat, fiindcă el luptă mereu împotriva inamicilor și a propriilor săi demoni. 

Focus Sat TV este un nou canal TV format dintr-un mix de informații și conținut de divertisment premium, care este disponibil tuturor clienților Focus Sat, fără costuri suplimentare. 




Dacă nu ești client Focus Sat poți viziona noul conţinut de la Focus Sat TV live sau on demand prin aplicaţia Focus Sat, gratuit timp de şapte zile, activând unul din pachetele Play TV sau Play TV Extra.

Platforma DTH Focus Sat a trecut prin numeroase schimbari de la achizitia acesteia de catre cei de la Canal+. Serviciul nu mai este unul exclusiv pe baza de incarcari valorice pe baza unor cartele. Exista de acum si abonamente dar si posibilitatea de a contracta serviii exclusiv online prin intermediul aplicatiei Focus Sat, cu mentiunea ca numarul de canale online este mai mic si ca lipsesc posturi precum PRO TV