Un nou post de televiziune își va face apariția pe piața din România, canalul Warner TV se lanseaza in octombrie.

Din pacate lansarea acestuia va insemna inlocuirea postului de televiziune TNT, ce difuzeaza filme și seriale. Canalul este deținut tot de Warner Media.

Warner TV se lansează oficial în România pe 23 octombrie 2021 în cadrul unui amplu proces de rebranding la nivel european al companiei.

Postul, deținut de WarnerMedia, va oferi telespectatorilor conținut premium, blockbustere și seriale apreciate în întreaga lume. El se poziționează astfel ca parte din unul dintre cele mai cunoscute branduri media din lume, Warner Bros. 

Decizia de înlocuire a TNR și utilizarea numelui Warner Bros., care este reprezentativ pentru povestea sa unică, pentru conținutul său de calitate îndrăgit la nivel mondial și pentru storytelling-ul remarcabil, va duce la o creștere a gradului de conștientizare a mărcii. 

Brandul Warner TV a fost deja introdus în Franța, iar posturile TNT vor fi redenumite treptat și în celelalte teritorii europene unde TNT este prezent. 

„Din această toamnă TNT va deveni Warner TV. România și Polonia sunt piețe importante pentru noi și întrucât Warner Bros. este un brand faimos și îndrăgit, credem cu tărie că Warner TV va oferi fanilor noștri din aceste teritorii o experiență completă prin filmele apreciate și serii de succes”. - Hannes Heyelmann, Head of Programming Europa, Orientul Mijlociu și Africa la WarnerMedia

WarnerMedia este un gigant media care deține branduril precum: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. 

În România, pe lângă HBO și Cartoon Network, canalul TNT a rulat partajat cu Cartoon Network. Compania a oferit și postul TCM (Turner Classic Movies) care a devenit un post de sine statator. Ulterior, în anul 2015, acesta a fost inlocuit de TNT.