Postul de radio Vibe Fm, detinut de Czech Radio Center si Czech Radio Services (companie media ce mai detine Europa FM si Virgin Radio) devine One World Radio din 15 iulie revenind la formatul sau initial.

 One World Radio este detinut de cel mai mare festival de muzica din lume, Tomorrowland. One World Radio este o platforma digitală oficială de conținut și radio digital a Tomorrowland, disponibilă non stop prin aplicația dedicata, pe YouTube și prin DAB + (în Flandra si Bruxelles). 

One World Radio difuzeaza mixuri exclusive, lansări noi și cele mai celebre seturi live din 16 ani de Tomorrowland, cu prezenatori, emisiuni și editii speciale. Tot conținutul postului de radio și la cerere este unic și a fost creat de echipa din spatele Tomorrowland. 

Postul One World Radio Romania va emite in marea majoritate a timpului continutul postului mama si va avea un program local de doua ore. In Romania, postul se va auzi in FM in BUCURESTI – 92.1 Mhz, BACAU – 90.6 Mhz, BUZAU – 102.7 Mhz, ONESTI – 91.1 Mhz, TULCEA – 90.2 Mhz si ZIMNICEA – 96.1 Mhz.
Prin acest parteneriat, România devine parte a unei comunităţi globale reunite în jurul festivalului. De altfel, deloc întâmplător, lansarea acestui proiect este gândit să se lanseze simultan în mai multe ţări: România, Olanda şi Elveţia s-au grupat în încercarea de a le oferi telespectatorilor experienţa unui radio fără graniţe - aşa este One World Radio. Vor fi şi alte ţări care se vor alătura acestui proiect, dar mai la vară. Sunt programe transmise simultan din ţări diferite. Noi vom livra un program local de două ore, în încercarea de a fi parte din această comunitate globală.” - Andrada Burdalescu, reprezentant post.

In 2015 Vibe FM a trecut de la formatul Dance la cel soft in incercarea de a copia Magic FM, fara succes se pare.