Lucrul de acasă și învățământul la distanță au schimbat radical modul în care ne raportăm la conexiunea la Internet. O pană de Internet ne pune în imposibilitatea de a realiza taskurile curente.

“Companiile depind de conectivitatea lor pentru a rămâne în siguranță și pentru a-și menține sistemele digitale în funcțiune, iar pierderea conexiunii chiar și pentru câteva minute, este de neconceput.” Patrick Hirscher, EMEA Wireless Market Development Manager la Zyxel

Dacă vă bazați pe conectarea la Internet prin ISP, aveți un singur punct de eșec imediat și evident. Dacă ISP-ul tău are o problemă, la fel vei avea și tu. Vă puteți proteja împotriva acestui lucru având două conturi ISP, dar apoi, dacă conexiunea fizică reală nu mai este disponibilă - și acest lucru este întotdeauna posibil - atunci, fără îndoială, aveți o problemă și mai mare.

Soluțiile LTE rezolvă toate aceste probleme. Atâta timp cât vă aflați într-o zonă în care există un semnal 4G sau 5G bun, un router Zyxel LTE poate acționa ca o copie de rezervă foarte practică, fiabilă și accesibilă pentru conexiunea principală.



5 motive pentru a utiliza un router LTE

  1. Înlătură SPOF (Single Point of Failure) – în situația în care conexiunea fixă prin cablu sau fibră cade, routerul LTE vă permite să vă conectați prin intermediul datelor monile.
  2. În zonele rurale fără Internet fix sau cu o viteză foarte slabă  - singura alternativă este un router LTE.
  3. Dacă organizați întâlniri sau team building-uri în afara biroului – cea mai simplă metodă de conectare este folosire unui router LTE.
  4. Această metodă de conectare poate fi utilizată și în cadrul târgurilor și altor evenimente temporare.
  5. Costuri reduse – fără îndoială costul datelor mobile a ajuns la un minim istoric și indiferent care este traficul necesar, LTE rămâne o soluție de bază.


Gamă de opțiuni

Zyxel are o gamă largă de soluții LTE pentru interior, exterior și mobil, astfel încât, indiferent de cerințe, va exista o opțiune pentru dvs.

Utilizarea tehnologiei LTE s-a extins în ultimul an ca o modalitate simplă și rapidă de a oferi conectivitate la distanță pentru persoanele care au trebuit să lucreze acasă. Dar am văzut, de asemenea, mai multe organizații folosind-o ca o copie de rezervă pentru banda largă și credem că multe altele ar putea să o adopte în mod util și în acest scop.

Într-o lume în care securitatea noastră digitală și multe alte aplicații și servicii depind în întregime de conexiunea la Internet, este vital să aveți un plan de rezervă - iar tehnologia LTE oferă o soluție care este atât foarte accesibilă, cât și ușor de implementat.