Amplasat la malul marii, in padurea din statiunea Neptun, judetul Constanța, parcul tematic Jurasica are o suprafata de 2 hectare si va invita sa descoperiti povestile fabuloase ale dinozaurilor prin jocuri și activitati educative, jocuri amuzante si expozitii fascinante.

Dinozauri de pe cele 6 continente si-au dat intalnire in lumea Jurasica pentru a va oferi o experienta plina de cunoastere si aventura! Calatoria incepe in Europa si continua in pasi de dinozaur prin Antarctica, America si Africa pana in indepartata Asie si chiar Australia.

Parcul tematic de aventura Jurasica se afla in padurea din statiunea Neptun, din judetul Constanta, intr-un cadru natural excelent care ofera premisele unei atmosfere pline de aventura si distractie. Accesul spre parc se poate face foarte rapid, cu masina, din drumul european E87.

jurasica

Peste 40 de dinozauri în mărime naturală își așteaptă vizitatorii, pregătiți să-i introducă într-o lume fabuloasă a supradimensionării. Intrarea în parc se face printr-un dom de mari dimensiuni care conduce către aleile șerpuite, continentele și dino-locuitorii lor, zona food și cea de agrement.

Pentru vizitatori a fost amenajată o parcare iar pentru confortul tuturor traseele din parc sunt prevăzute cu spații de odihnă. Pentru a-și aminti de experiența trăită, copiii pot pleca acasă cu o amintire din magazinul cu suveniruri personalizate.

Prețul unei intrări în parc este de 25 lei pentru copii și 30 lei pentru adulți. Copiii cu vârstă mai mică de 3 ani au gratuitate, cu conditia sa fie instotiti de un adult.

Pasionații de povești și filme vor avea ocazia în viitor să urmărească proiecții video in viitorul apropiat. Inițiatorii acestui proiect au în plan să organizeze spectacole și concerte dedicate copiilor de toate vârstele.


Pentru vizitatori a fost amenajată o parcare cu 80 de locuri disponibile iar pentru confortul tuturor, traseele din parc sunt prevăzute cu spații de odihnă. Pentru a-și aminti de experiența trăită, copiii pot pleca acasă cu o amintire din magazinul cu suveniruri personalizate.

Parcul tematic Jurasica este amplasat  în stațiunea Neptun, în imediata apropiere a Parcului Aventura, și este deschis zilnic, de luni până duminică, în intervalul  orar 11:00 – 22:00.