Recent

latest

Telefonul Find X3 Pro câștigă premiul EISA pentru cel mai avansat smartphone al anului

OPPO a câștigat premiul „EISA BEST PRODUCT ADVANCED SMARTPHONE 2021-2022” pentru smartphone-ul său vârf de gamă, Find X3 Pro.

miercuri, august 25, 2021

/ by Bogdan Chirea
oppo find x3 pro 5g

OPPO a câștigat premiul „EISA BEST PRODUCT ADVANCED SMARTPHONE 2021-2022” pentru smartphone-ul său vârf de gamă, Find X3 Pro. Distincția a fost acordată de către Asociația experților în imagine și sunet (Expert Image and Sound Association - EISA), un grup constituit din 61 dintre cele mai respectate publicații de electronice consum larg la nivel mondial.

Scott Zhang, vice-președinte OPPO Oversea Sales, a declarat:

„Suntem profund recunoscători pentru acordarea premiului EISA în semn de recunoaștere a inovației aduse de modelul Find X3 Pro. Câștigarea acestei distincții pentru al doilea an la rând reprezintă o validare a obiectivului nostru de a crea dispozitive care depășesc așteptările consumatorilor și oferă experiențe premium pentru toate piețele. Cel mai recent smartphone vârf de gamă produs de noi dezvoltă mai departe tehnologia 5G a generației anterioare, Find X2 Pro, dar inovează incredibil în ceea ce privește captarea imaginii, procesarea și tehnologia de afișare a acesteia. Pentru a beneficia de inovația Find X3 Pro la maxim, am dezvăluit și un set de instrumenete destinate celor care sunt pasionați de fotografie, care le permite acestora să capteze și să afișeze până la un miliard de culori pe un dispozitiv care încape într-un buzunar.”

Paul Miller, președinte EISA, a declarat:

„Prin ridicarea ștachetei tehnologice la un nou nivel, OPPO Find X3 Pro impresionează cu setul său vast de capabilități și designul distinctiv. Flagship-ul OPPO oferă fără îndoială cel mai bun ansamblu de camere de pe smartphone-urile din acest an, prin cele patru camere de pe spate – o camera principală și una ultra wide-angle de 50MP, o camera telephoto de13MP și o cameră unică, de 3 MP, cu microscop incorporat, care permite mărirea imaginii de până la 60 de ori. Acest sistem de camere își ține fiecare promisiune, OPPO Find X3 Pro fiind astfel cel mai avansat smartphone de pe piață.

OPPO Find X3 Pro vine cu un design premium și futurist și este echipat cu un sistem de patru camere de ultimă generație și un ecran care oferă o experiență imersivă. Acesta este primul smartphone OPPO care combină două camere principale de 50MP (wide-angle și ultra wide-angle) care utilizează senzorii de imagine inovatori Sony IMX766 și un sistem de management al culorii full-path de 10 biți. Toate acestea permit utilizatorilor să capteze, stocheze și afișeze fotografii și videouri cu până la 1 miliard de culori, oferind o acuratețe a imaginii extrem de realist cu ajutorul unei game foarte largi de nuanțe. Iar prin intermediul Qualcomm® Snapdragon™ 5G Mobile Platforms, seria Find X3 asigură performanța cerută de inovația OPPO.EISA este cea mai mare asociațieglobală de experți în tehnologii multimedia și oferă o perspectivă unică, globală, asupra pieței de electronice de larg consum. În ultimii aproape 40 de ani Premiile EISA au oferit consumatorilor de tehnologie cele mai importante recomandări independente pentru achiziția de dispozitive. Premiile EISA sunt acordate anual de grupuri de experți reprezentând 61 de publicații print și online de top din domenii precum fotografie, home theatre video, home theatre audio, Hi-Fi, electronice auto și mobile, din 29 de țări. Grupurile de experți lucrează independent, însă colaborează sub tutela EISA.

Citeste mai multe detalii despre telefon  pe www.itmaniatv.com


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo