Zyxel Networks, care se numără printre liderii pe piața soluțiilor rețelistice SOHO și enterprise, utilizând avantajele inteligenței artificiale și ale cloudului, a prezentat recent două repeatere comerciale noi, 5G NR5G NR MagicOffice și MultiSite. Aceste produse rezolvă problemele cu acoperirea, cum sunt, de exemplu, convorbirile întrerupte, transferul lent al datelor și recepția necorespunzătoare în spațiile comerciale.

Astăzi, comunicarea mobilă în viața profesională și privată joacă un rol foarte important și, de aceea, recepția necorespunzătoare a semnalului,  de exemplu, în magazine, parcări, stații de încărcare pentru electromobile sau în birouri poate duce rapid la nemulțumirea clienților sau la scăderea productivității. Și tocmai aceste probleme le rezolvă repetoarele noastre care reușesc să acopere complet mai multe etaje, spații de la subsol și alte locuri cu semnal mobil slab.


O soluție accesibilă ca preț și simplu de configurat

Repetoarele tradiționale se remarcă frecvent prin exigențe mari pentru spațiu și instalare complicată. Însă nici unul dintre aceste lucruri nu este valabil pentru repetoarele comerciale, MagicOffice și MultiSite, care detectează automat valoarea de izolare, cercetează amplificarea optimă a semnalului și se adaptează la eventualele schimbări.

Repetorul MagicOffice se potrivește ideal pentru posturi de lucru mai mici sau spații comerciale având suprafața de până la 900 m², în timp ce modelul MultiSite este destinat în principal acoperirii clădirilor cu mai multe etaje având suprafața de până la 25 mii de m². În cazul în care este necesară amplificarea semnalului în mai multe locații sau etaje, cu ajutorul cablurilor coaxiale, se pot conecta în cascadă un număr de până la șapte repetoare MultiSite. În acest caz, toate sunt controlate centralizat dintr-o singură interfață, ceea ce facilitează semnificativ instalarea, gestionarea și mentenanța acestora și, în plus, economisește timpul și costurile.



Eliminarea ecoului și operarea sigură

Repetoarele folosesc tehnologia brevetată a Zyxel pentru eliminarea ecou-lui, cu ajutorul căreia detectează automat toate problemele legate de semnal și putere. După detectarea acestora, automat și fără nevoia unei intervenții umane, adaptează puterea lor de intrare, ceea ce economisește timpul și munca legată de mentenanță. Și, grație execuției „network safe“, în plus, pentru menținerea calității stabile a comunicării, repetoarele se adaptează automat la puterea rețelelor din jur ale altor operatori. 

„Aceste două noutăți în portofoliul brandului Zyxel nu numai că rezolvă problemele legate de semnal mobil slab, ci, în plus, fac acest lucru printr-o modalitate simplă și accesibilă ca preț. De asemenea, în acest fel, repetoarele MagicOffice și MultiSite reprezintă soluția ideală care le deschide partenerilor noștri IT ușa pe piața dispozitivelor mobile pentru clădiri și asigură o sursă nouă de încasări,“  „Tehnologia noastră brevetată și setarea simplă a repetoarelor facilitează mentenanța continuă a sistemului și contribuie la performanța optimă a acestuia.“ , menționează Crowley Wu, vicepreședintele diviziei Networking din cadrul Zyxel.