Tehnologia de top este prezentă acolo unde modernul are nevoie de o prezență discretă pentru a scoate în evidență atmosfera și poveștile cu farmec ale istoriei, așa cum este cazul ansamblurilor muzeistice. Avantajul oferit de internetul wireless de mare viteză deschide apetitul vizitatorilor pentru informație din diverse medii și sub diferite forme. Așa este cazul pentru Csillag Erőd sau Fortăreața Stea, care face parte din sistemul de fortificații Komárom, a fost construită în secolul al XVIII-lea ca parte din cel mai mare complex militar al Imperiului Austro-Ungar din Europa Centrală. Fortul a devenit o atracție turistică populară și a fost renovat ca parte a proiectului Liget Budapesta. 

Reconstrucția și extinderea vor transforma cetatea într-un nou centru cultural multifuncțional cu un spațiu expozițional modern care cuprinde mai mult de 7.000 de metri pătrați. Noua facilitate va desfășura funcții educaționale și de instruire în cadrul unui muzeu interactiv modern, cu programe interactive bogate și interesante pentru grupurile școlare și familii.

Așa după cum spuneam, WiFi-ul stabil este esențial pentru destinațiile turistice. Pentru site-urile vizitate frecvent și atracțiile populare, cum ar fi Fortăreața Stea, este o cerință de bază pentru vizitatori să poată accesa informații, transmite în flux și chiar să vizioneze videoclipuri de înaltă definiție în timpul șederii lor. Proiectul de renovare al Fortăreței Stea avea nevoie de acces wireless facil și sigur în toate punctele de pe întinderea sa, protejat totodată împotriva atacurilor cibernetice interne și externe. În același timp, noua rețea trebuia să asigure funcționarea continuă a diferitelor dispozitive bazate pe internet, pornind de la telefoanele mobile până la camerele de securitate. 

Opțiunea pentru soluțiile Zyxel Networks a fost una ușor de luat, ținând cont de faptul că suitele sale de produse întrunesc calitățile de versatilitate, performanță și management solicitate de administratorii complexului. Switch-urile L3  Zyxel XGS4600 și XGS3700 alcătuiesc rețeaua principală 10GbE de mare viteză, în timp ce switch-urile L2 XGS2210 oferă o agilitate deosebită și un management eficient al traficului pentru diverse implementări VoIP, conferințe video, IPTV și supraveghere IP. Punctele de acces WAC6503D-S prezintă o antenă inteligentă care poate calcula modele ideale pentru fiecare client în parte pentru a îmbunătăți calitatea conexiunii și, de asemenea, pentru a atenua interferența cu alte dispozitive wireless. Vizitatorii se pot bucura de acces wireless lin și neîntrerupt de oriunde din locație.