Antena Play, platforma de video on demand a celor de la Antena Group, se scumpeste si costa acum cat un abonament de Netflix.

Pe scurt, din 1 septembrie platforma costa dublu, adica 8 euro (in lei 39 de lei) pentru a vedea in continuare transmsiile LIVE ale posturilor din grup si productii ale acestuia.

AntenaPlay ofera acces si la cateva seriale difuzate pe canalele posturilor din grup: telenovele clasice difuzate pe Happy Channel, seriale turcesti difuzate pe acelasi canal sau serialele romanesti difuzate la Antena 1.

Continutul din oferta platformei se bazeaza pe inregistrari ale emisiunilor difuzate in prezent sau arhiva de sezoane ale unor emisiuni precum Mireasa, Acces direct, Burlacul, iUmor, X Factor, Chefi la cutite si asa mai departe.

Nu lipesesc productiile Antena Stars precum Jador Adevarat, Brigitte si Pasteama, Armin si Claudia, Fetele lui Tavi, Prodanca si Reghe.

Totodata platforma ofera acces la transmisia online LIVE pentru canalele din grup: Antena 1, Stars, Antena 3, Zu TV si Happy.

AntenaPlay spune ca va lansa un nou canal generalist exclusiv pentru abonați. Va fi canalul în care bonatii vor decide ce vor să ruleze în program. Tot din aceasta toamna pe platforma vor aparea filme romanesti clasice. Utilizatorii au la dispozitie si doua canale pentru show-ul matrimonial Mireasa.

In urmatoarele luni AntenaPlay urmeaza sa benecifieze de un nou look si functionalitati, cum ar fi posibilitatea accesarii de pe 2 dispozitive simultan.

Pretul cerut de AntenaPlay este similar cu cel al unui abonament la Netflix, ce are o biblioteca de continut cu mult peste platforma celor de la Antena.

AntenaPLAY pune la dispoziția utilizatorilor săi un singur tip de abonament, cu reînnoire lunară automată, care permite accesul la tot conținutul video al platformei. De la 1 Septembrie 2021 prețul abonamentului lunar AntenaPLAY va fi de 7.99 EURO (TVA inclus)*. Acest update vine pentru a-ți putea oferi și mai mult conținut de calitate, original și exclusive, dar și cea mai bună experiență de vizionare. În cazul abonamentelor activate anterior prețul nou va fi aplicat de la următoarea recurență începând cu luna septembrie, în ziua prelungirii abonamentului. 

*Plata se va face în lei la cursul de schimb valutar practicat de procesatorul de plăți la data efectuării plății.

Platforma de continut al AntenaPlay concureaza cu VOYO de la Pro TV, care are aceiasi politica de continut, si care costa 4 euro + TVA. Recent, Clever Media a lansat PrimaPlay, tot cu aceiasi politica de continut, si al carui cost lunar este de 30 de lei/luna pentru acces complet la tot continutul, in mare parte Premium, axat pe continut sportiv dar si emisiuni de pe canalele trustului.

Pe de alta parte, cel mai ieftin abonament la Netflix costa tot 8 euro, si ofera acces la 1 singur dispozitiv simultan, posibilitatea de a creea profile de utilizator, continut SD, iacces la toata biblioteca de continut. In aceiasi ordine de idei, HBO GO costa 4 euro pe luna, poate fi folosit pe 5 dispozitive, 2 simultan, si acces complet la libraria de continut.