Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Apple a lansat sistemul de operare iOS 15

Daca este ceva cu care se poate lauda ecosistemul Apple este acela ca telefoanele sale primesc rapid cele mai recente actualizari ale sistem...


Daca este ceva cu care se poate lauda ecosistemul Apple este acela ca telefoanele sale primesc rapid cele mai recente actualizari ale sistemelor de operare. iOS 15, anuntat pentru lansare pe 20 septembrie, a fost lansat aseara si poate fi descarcat si instalat de utlizatori.

Una din cele mai importante actualizari pare a fi noul Focus Mode, un fel de profiluri pe baza cărora comportamentul telefonului poate fi schimbat în funcţie de activitatea desfăşurată. Spre exemplu, în timpul serviciului, poate fi activat un mod care să elimine notificările ce pot distrage atenţia şi chiar să afişeze pe ecranul principal doar aplicaţiile necesare pentru job.
Multe dintre aplicaţiile Apple au primit update-uri mai mult sau mai puţin importante. Apple Maps oferă un nou mod de vizualizare 3D, dar numai pentru un număr mic de oraşe, iar aplicaţia Notes a dobândit abilităţi noi de organizare a însemnărilor, precum tag-urile.

POTI CITI DETALII COMPLETE DESPRE ACTUALIZARILE ADUSE DE IOS 15 IN ARTICOLUL SCRIS PE WWW.ITMANIATV.COM

De notat si ca browserul Safari beneficiaza de o schimbare de interfaţă, acesta şi-a mutat tab-urile şi bara de adrese în partea de jos a ecranului, pentru a putea fi mai uşor accesate cu un singur deget. Cei care nu sunt mulţumiţi de această schimbare, pot reveni la vechea interfaţă de la Settings.Pentru tabletele Apple este acum disponibil şi iPadOS 15. Această versiune oferă câteva mici îmbunătăţiri pentru multi-tasking şi aduce noutăţile primite anul trecut de iOS, precum App Library şi widget-urile ce pot fi plasate oriunde pe ecran.

iOS 15 poate fi instalat pe toate smartphone-urile Apple începând cu iPhone 6S, în vreme ce iPadOS poate fi instalat pe iPad Air 2 şi iPad mini 4 sau mai noi, plus toate versiunile de iPad Pro.

Dimensiunea fisierului de actualizare poate depasi 3 GB iar procesul de instalare poate dura cateva minute,

Pentru a va actualiza telefonul va trebui sa accesati sectiunea Configurari - General - Actualizare Software.Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS