Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Cand are loc premiera sezonului 11 iUmor

Antena 1 anunta inceperea unui nou sezon al emisiunii iUmor, sezonul 11, care ii are ca jurati pe Mihai Bendeac, Delia si Cheloo. iUmor revi...


Antena 1 anunta inceperea unui nou sezon al emisiunii iUmor, sezonul 11, care ii are ca jurati pe Mihai Bendeac, Delia si Cheloo.

iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 11-lea sezon iar premiera va avea loc pe 25 septembrie 2021, de la ora 20.00. Delia, adica intr-o zi de sâmbătă.

Nu este clar dacă ziua de sâmbătă va rămâne ca fiind zi de difuzare, in prezent acest slot fiind ocupat de emisiunea Splash, vedete la apa.

Nu stim daca vom avea acelasi cuplu de prezentatori, intrucat la Antena 1 se lucreaza si la un show e stand-up comedy. lona Brezoianu și Șerban Copoț vor prezinta Stand-up Revolution, în curând, la Antena 1, prima emisiune televizată de stand-up în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu. Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor fi jurați ai acestei emisiuni.

Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima in continuate la iUmor opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă concurentii vor obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

In ultimii ani grilele de toamna ale televiziunilor au suferit modificari dupa premierele emisiunilor, dupa ce posturi precum Antena 1 au fost nemultumite de audientele obtinute.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS