Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Coherent Solutions România își extinde obiectivele de recrutare

Coherent Solutions România, centrul local de cercetare și dezvoltare al Coherent Solutions, companie specializată în dezvoltarea de produse ...

Coherent Solutions

Coherent Solutions România, centrul local de cercetare și dezvoltare al Coherent Solutions, companie specializată în dezvoltarea de produse software și servicii de consultanță, cu o cifră de afaceri de aproape 100 milioane dolari, își extinde obiectivele de recrutare și intenționează să ajungă la o echipă de peste 40 de profesioniști pana la sfârșitul anului.

„Când am deschis biroul în această primăvară, ne-am propus să ajungem la o echipă de 30 de profesioniști. Lucrul uimitor care s-a întâmplat în aceste cinci luni este că suntem deja foarte aproape de atingerea acestui obiectiv și am decis să accelerăm creșterea. Așa s-a născut Săptămâna Recrutării și aduce o primă ofertă de acest gen pe piața IT din România: cel mai rapid proces de recrutare - în doar o săptămână un candidat poate trece prin interviu, obține oferta, și, dacă o și semnează, obține un salariu bonus în pachetul de angajare. De asemenea, pregătim un program de stagii de practică cel puțin la fel de interesant pentru care vom reveni în curând cu noutăți”. - a spus Alina Șandru, General Manager Coherent Solutions România:

Săptămâna Recrutării va avea loc în perioada 11-15 octombrie. Candidații pot afla mai multe despre proces și pot aplica pe site-ul companiei. Cele peste 20 de locuri de muncă sunt concentrate pe tehnologiile .NET, Java și Mobile.„Planurile noastre pentru România sunt foarte ambițioase și suntem foarte încântați să vedem cât de mult a crescut echipa în doar jumătate de an. Pentru restul acestui an, ne propunem să continuăm investițiile în dezvoltarea echipei locale, dar și în extinderea noastră și mai mult în Europa, prin deschiderea a două noi birouri: în Moldova și Polonia”., a adaugat Igor Epshteyn, președinte și director executiv Coherent Solutions, a adăugat.

La nivel global, Coherent Solutions are o echipă de peste 1.800 de angajați, experți în dezvoltarea de produse și soluții personalizate, precum aplicații web și mobile, DevOps și servicii de date și tehnologii emergente, cum ar fi blockchain și IoT - cu peste 1000 de proiecte finalizate în ultimii 25 de ani.

Recrutarea pentru pozițiile din București este în derulare, cei interesați pot găsi mai multe detalii accesând pagina de cariere de pe site-ul companiei. Candidații selectați vor primi pachete salariale competitive și beneficii extinse, inclusiv asigurare de sănătate privată și bonuri de masă, precum și opțiunea de a alege din mai multe beneficii, în funcție de nevoile fiecărui angajat.

Coherent Solutions este o companie specializată în dezvoltarea de soluții software și servicii de consultanță cu peste 1.800 de angajați în șapte locații globale. Experți în dezvoltarea de produse software personalizate, compania oferă rezultate clienților din întreaga lume, prin echipele sale performante și multifuncționale. Ofertele includ soluții digitale personalizate, dezvoltare de aplicații web și mobile, DevOps și servicii de date și tehnologii emergente, cum ar fi blockchain și IoT - cu peste 1000 de proiecte finalizate începând cu 1995. Sediul central este în Minneapolis, Minnesota, iar cele șase centre de dezvoltare se află în Belarus, Bulgaria, Lituania, România și Ucraina

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS