Digi lanseaza o oferta foarte atractiva pentru abonatii la serviciul sau de internet prin fibra optica FiberLink. Operatorul de telecomunicatii DIGI vine în ajutorul celor care se întorc la cursuri - elevi, studenți, învățători, profesori - și le propune o ofertă excepțională, special creată pentru sezonul Back to School. 

Astfel clienții existenți care în prezent au Fiberlink 300 sau Fiberlink 500 pot opta pentru abonamentul superior, Fiberlink 1000, și, timp de 9 luni, nu vor plăti nimic în plus. Tranzitia nu se face automat ci presupune o prelungire a abonamentului actual de internet. Pot beneficia de ofertă clienții existenți ai serviciilor Fiberlink 300 sau Fiberlink 500 care achiziționează serviciul Fiberlink 1000 pentru o perioadă contractuală de 24 de luni. Clienții vor achita tarifele serviciilor de valoare inferioară (30 lei/lună, respectiv 35 lei/lună), în perioada 1 octombrie 2021 - 30 iunie 2022, ulterior, pentru restul perioadei contractuale, prețul serviciului Fiberlink 1000 va fi de 40 lei/lună.

Serviciul FiberLink 1000 de la Digi ofera o viteza maximă de 940 Mbps download și 450 Mbps upload, care aduce conexiune sigură, stabilă, rapidă, chiar și atunci când sunt conectate mai multe dispozitive simultan.

Campania este destinată doar clienților existenți, care au deja contractat un serviciu de internet fix de la DIGI, și se derulează exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro.


De retinut este faptul ca upgrade-ul la viteze superioare presupune faptul ca aveti si dispozitive capabile sa obtina viteze superioare de internet, atat un router capabil sa suporte si sa ofere astfel de viteze cat si computere, telefoane inteligente ce sunt compatibile pentru astfel de viteze. 

Spre exemplu, pentru a atinge viteza de până la 1 Gbps ai nevoie de un PC echipat cu următoarele specificații

  • Procesor: Intel I7 2,2Ghz (4 CORE) sau echivalent
  • Memorie RAM: 4GB
  • Hard Disk: SSD
  • Placă de rețea: gigabit

DIGI este operatorul de servicii de telecomunicații cu cea mai extinsă și mai modernă rețea de fibră optică din țară, acoperind, la finalul anului 2020, 7,7 milioane de locuințe. Compania este liderul pieței pe segmentul serviciilor de internet fix, cu 59% cotă de piață, la 31 decembrie 2020, conform Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). De asemenea, potrivit aceleiași surse, DIGI ocupa prima poziție, după cota de piață deținută, și pe segmentul serviciilor de retransmisie a programelor de televiziune (61% market share) și pe cel al telefoniei fixe (39%). Compania-mamă a operatorului, DIGI Communications N.V., a anunțat că filiala din România înregistra, după primul semestru al anului 2021, 3,5 milioane servicii furnizate către abonații din această piață, în creștere cu 19% față de aceeași perioadă a anului anterior.