Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Platforma online de pregătire pentru admiterea la universități Upgrade Academy caută finanțare

Upgrade Academy, platformă online de pregătire pentru admiterea la universități de top din lume, intenționează să atragă o finanțare în valo...


Upgrade Academy, platformă online de pregătire pentru admiterea la universități de top din lume, intenționează să atragă o finanțare în valoare de 350.000 de euro, dintre care 100.000 de euro pe Seedblink. 2,6 % din acțiunile companiei au fost scoase la vânzare pe SeedBlink.

Runda de investiții este susținută de investitori privați cu experiență în tehnologie printr-o finanțare în valoare de 250.000 euro: Cofounder Zone (Polonia), Grouport (Cehia), Growceanu (RO), Angel Investors (Statele Unite), printre care și co-fondatorii WHOOP (companie Unicorn din US). Finanțarea obținută va fi direcționată pentru extinderea pe alte piețe europene și dezvoltarea produsului. Upgrade Academy țintește extinderea internațională a serviciilor de coaching pentru admitere în țări precum Spania, UK, Polonia și Rusia. 

Compania fost lansată în 2017 de către Constantin Bosînceanu, cu o experiență de peste 10 ani în tehnologie și finanțe, dobândită atât pe piața din România, cât și din Statele Unite. S-au alăturat în calitate de co-fondatori, Camelia Diaconu și Alex Bulintis, cu experiență notabilă în tehnologie, creare de conținut și antreprenoriat. Cei trei au creat Upgrade Academy cu intenția de a dezvolta  cea mai eficientă platformă online de pregătire pentru admiterea la universități de top, dar și de educație pentru joburile viitorului. Atât membri fondatori, cât și restul echipei, sunt absolvenți ai unor facultăți de top, precum Harvard, Cambridge, Minerva sau Oxford. 

“ Platforma noastră răspunde unei nevoi evidente a pieței, și anume accesul la conținut educațional digital și coaching personalizat, oferit de absolvenți de facultăți de top. Avem deja încasări importante de la clienți internaționali din Germania, Franța, Spania, UK, Grecia, Vietnam și obiectivul nostru strategic pe termen scurt este extinderea pe noi piețe europene. Ne bucurăm că această primă rundă de investiții este securizată de o finanțare în valoare de 250.000 de euro din partea unor investitori privați externi, dar și din România”, afirmă Constantin Bosînceanu, Fondator & CEO  Upgrade Academy. Platforma Upgrade Academy înregistrează o rată de admitere de 84% la universități din top 100 global și un Net Promoter Score de 64, din partea clienților. 

Pentru 2021, managementul estimează o cifră de afaceri de 1 milion de euro, în creștere de trei ori față de anul 2020, în contextul interesului crescut pentru domeniul EduTech, în special în țările din Europa de Vest. 

“Constantin ne-a lăsat o impresie foarte bună de la prima noastră conversație din martie, prin energia și ambiția sa, dar și prin subiectul nobil pe care îl abordează. Din păcate agilitatea sistemului de învățământ nu este similară cu a elevilor de liceu, făcând astfel loc unor startup-uri ambițioase să adreseze aceste nevoi. Faptul că Upgrade Academy s-a înconjurat de o suită valoroasă de consilieri internaționali după absolvirea acceleratorului Supercharger Ventures îi pune într-o poziție privilegiată pentru a scala soluția lor. Upgrade Academy lucrează intens pentru a deveni un jucător important, și ne bucuram că putem oferi investitorilor noștri această oportunitate EdTech” a spus Andrei Dudoiu, Managing Partner și președinte al BoD SeedBlink.

Piața serviciilor de educație este estimată la 3,3 milioane de euro în România și 503 milioane de euro în Europa. În prezent, Upgrade Academy este lider pe piața din România, cu o cotă de piață de 10%. 


Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS